Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie które zostawiły swe dzieci w Polsce bo musiały wyjechać

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu takie mamy? A jak są to jak sobie radzą z tęsknotą?

Gość gość
mamusie? chyba babsztyle bez uczuć wyższych

Gość gość
ja wyjechałam do pracy do Niemiec a dziecko (2 lata) zostawiłam z tatą, który wcześniej wiecznie mi wymawiał, że "siedzę w domu i nic nie robię"! on stracił pracę, więc kazałam mu "nic nie robić" i pojechałam! po tygodniu już wysyłał rozpaczliwe sms-y żebym wracała jak najszybciej bo on nie daje rady z dzieckiem i woli iść do pracy - ale i tak potrzymałam go ponad pół roku!!! (4 tyg w pracy - 1 tydz w domu) od tamtej pory nigdy już nie usłyszałam, że praca w domu + dziecko to "nicnierobienie"!!!

Gość gość
Ja mam już kilkunastoletnie , dwoch chłopców, ale cieżko mi wytrzymać.

Gość gość
przepraszam, a czy dzieci tworza sie tylko z mamus, a gdzie tatusiowie, podobno w PL faceci tak placza, ze sady przyznaja opieke tylko kobietom i oni sa dyskryminowani... Czemu to kobieta tylko ma z dzieckiem zostawac w domu? Przeciez ma dwoje rodzicow...

Gość gość
ojej ato jest własnie bardzo smutne ,zostawiłam pod opieką rodzicóa na 1, 5 mca co przezyłam to sie nie da opisać, postanowiłam z doskoku zaznaczyć najbliższy termin( bo w plania miało być na pół roku) i wrócic to było straszne dlatego wiem co znaczy zostawić

Gość gość
2013-09-29 19:16:04 [zgłoś do usunięcia] gość xxxx Jakich sobie wybieracie facetów to już wasz interes.