Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałam podwójnie zdradzona co robić

Polecane posty

Gość gość

niedawno mój mąż i moja przyjaciółka się całowali (dla mnie to zdrada ) i nie wiem co mam zrobić ciągnie mnie ciągle do mnie i myślałam nad zemście tylko nie wiem jak i czy mi się to uda i przede wszystkim czy to dobry pomysł?? miał ktoś kiedyś taką sytuacje ? bo jestem rozbita dla męża jestem w stanie chyba wybaczyć , ale nie wiem co mam z nią zrobić ... pomóżcie najlepiej osoby, które to przeżyły

Gość gość
Dlaczego to zrobili. Jakie okolicznosci. To wazne? Ona cos czuje do niego?

Gość wolna wola sp zoo
ja zastalam malzonka nad ranem z moja przyjaciolka w moim lozku jakos nie przeszkadzalo to ani jej ani jemu :)

Gość gość
wiesz co nie wiem ... bo ona ma faceta . Mąż mówi, że ona zaczeła go całować a ona , że on zwalają na siebie i chcą bronić swojej d**y mąż mi mówi, że chciał mi otworzyć oczy, że to k***a i już wcześniej go podrywała tylko ja jej tak ufałam , że nie widziałam, nie ważne już w tym momencie on nic do niej nie czuje ona chyba nie ja po prostu nie mogę się odnaleźć w tej sytacji z chęcią bym do niej poleciała i powiedziałam, że wybaczam tylko na to też odwagi mi zabraknie :( i mąż nie chcę, żebym się z nią kolegowała i myślę czy zemsta by mi pomogła zagoić rany bo boli jak cholera a mąż też nie ma prawa mi nicsego zabraniać i to mu powiedziałam

Gość gość
Hmmm. Idz powiedz, ze jej wybaczasz, ale nie kontaktuj sie wiecej. A jesli chodzi o meza to tez przemysl. Nie marnuj zycia na zemsty;)

Gość gość
Ej, ale maz przed pocalunkiem mowil Ci, ze ona go podrywa??

Gość gość
tak niby mówił, ale ja tego nie pamiętam dobrze bo byłam zaślepiona ... nie wiem czy, aby dobry pomysł, żeby iść do niej i jej to powiedzieć bo będzie dalej to samo robić może nie ze mną, ale z innymi i dalej krzywdzić, nie wiem nie mam pojęcia ciągle myślę nad zemstą ...