Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka250807

Jak podgłosić laptop toshiba

Polecane posty

Gość Iwonka250807

Hej! Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mam podgłosić laptop? Tzn. sprawa w ogóle wygląda tak, że na pasku zadań mam na full, w panel sterowania - dźwięki - wszystko na max. Filmy na youtube i muzyka działa idealnie. Muzyka z płyt i pendrivów idealnie, dźwięki systemowe bez zarzutu. Problem mam tylko z filmami z płyt, ale o ile do tych mogłabym zainstalować jakiś program do odtwarzania, w którym można regulować dźwięk, to najbardziej wkurzają mnie filmy z darmowych stron, gdzie można je oglądać bez ich ściągania. Filmów tych prawie w ogóle nie słychać. Próbowałam na klawiaturze, ale mój klawisz chyba nie działa. Wciskam Fn i pokazują mi się wszystkie opcje od tych na klawiszu ESC począwszy, a na F9 kończąc. Tyle że na moim laptopie jest jeszcze 1,2,3 i 4. I to właśnie na 3 i 4 są te trójkąciki oznaczające volume. Tylko nigdzie mi się to nie pokazuje jak nacisną Fn i nie wiem, czy nie działają czy to ja już nie umiem ich włączyć. Dodam, że mój komputer to Toshiba Satellite L750D.

Gość gość
To jest dziecinnie proste.

Gość gość
Skoro tak dziecinnie proste, to poproszę o napisanie, jak to zrobić

Gość gość przed trzydziestką
To wina kodeków, a nie laptopa. Niestety to wyższa szkoła jazdy i nie chce mi się tłumaczyć. :D

Gość lalala1986
miałam to samo i po prostu kupiłam zwyczajne głośniczki za 20 zł i gra:)

Gość gość
Gość przed trzydziestką: a mógłbyś chociaż powiedzieć jakie to mogłyby być kodeki? Lalala1986: dzięki za podpowiedź