Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszel2013

czekam na maile od Was piszcie

Polecane posty

Gość miszel2013

i dajcie upust tego co wam siedzi w głowie! Dajcie upust waszej wenie i natchnieniu! miszel2013@o2.pl

Gość gość
kobiety sie nie marnuja bo sie szanują wszystkie śliczne romantyczne pełne wdzieku i powabu nie mam weny bo mi głowę obcięli :classic_cool:

Gość miszel2013
a ja mam nici cudowne które przywrócą Ci głowę w miejsce umowne :)

Gość gość
pozszywaj mnie nicmi pajęczy wokół mojej głownej obrętrzy:O :P przywróć mi radość i euforię a ja przytulę Cię potwornie

Gość miszel2013
nawloklem już moją iglę magiczną i śpieszę Ci zapewnić euforię ustawiczną! Przytul się mocno, zanurz w mych objęciach i nie myśl już o okrutnej sztuce głowy obcięcia :D

Gość gbfhngfde
cokolwiek będzie niech się zdobędzie na przymus nie liczę bo sie poryczę ide po kasztalana chcę być pijana :classic_cool:

Gość miszel2013
pozwól więc ze Cię upiję pocałunkow natłokiem przy których ów kasztelan będzie zwykłym sokiem. Obejmę Cię czule w talii obwodzie i zatopisz się wnet w miłosnej swobodzie. Będziesz pijana pijaństwem rozkoszy i zaoszczędzisz na kasztelanie parę tych groszy.

Gość gość
haaa dziekuje jaśnie panie com miewać w błękicie natchnienie uf luby cóz za ukojenie i rozmarzenie

Gość miszel2013
ach luba ma miła, spijaj więc z mych ust miłosne ukojenie zabijmy razem to wieczorne znurzenie w zamian więc wezmę łyk kasztelana bym padł przed Tobą na me zbolałe kolana. Bo w miłości nie tylko boli serce ale i kolana gdy to pierwsze jest udręce!