Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel1992

kocham ostry seks czy to źle

Polecane posty

Gość angel1992

lubie kiedy facet wtedy sciska mi z calej sily cycki albo mocno dyma ciagnac mnie za wlosy... Nie wiem czemu ale dziala to na mnie jak narkotyk

Gość wytrychowicz
nie wiem co dla ciebie jest zle a co dobre :)

Gość gość
do autorki posta: jak podczas ostrego d*pczenia zedrze Ci swoim brudnym ch*jem śluzówkę łechtaczki czy śluzówkę wewnątrz pochwy i wytworzy się nadżerka a później rak, to zmądrzejesz durne cielę. To jest źle do potęgi n-tej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile TY masz lat, żeś taka debilna?

Gość angel1992
mam 60. lat i mi jusz wszystko jedno, raz się żyje!!! Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 60. wiosnę i pod stanikiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.🌼