Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomson89

Dziewczyny jakie lubicie komplementy

Polecane posty

Gość thomson89

W tym tygodniu spotykam się z dziewczyną, chciałbym byc trochę romantyczny. To początek znajomości.

Gość gość
tylko oszczedz sobie wyswiechtanych komplementow takich jak----masz piekne oczy czy cos w tym stylu.nawet jesli ona ma piekne oczy to slyszala juz to tysiace razy:Ojesli nie jestes mistrzem w prawieniu komlementow to lepiej zamilcz.albo sie usmiechnij i daj znac,ze lubisz jej towarzystwo.

Gość thomson89
też żeby pozostać autentyczny, na pewno zależnie od sytuacji są słowa, które ucieszą dziewczynę, a nawet może dodadzą skrzydeł.

Gość gość
ja akurat jestem wyczulona na banalne lub tanie komplemety i dochodze do wniosku,te lepiej ich nie dostawac.moze nic na sile?badz soba aha i syp komplementami bo to jak z cukrem,poslodzic mozna ale od nadmiaru sie wymiotuje

Gość thomson89
To prawda są różne dziewczyny, jedne bardziej dziecinne, uśmiechnięte drugie bardziej poważne. Ja myśle że zaliczasz się raczej do tej drugiej grupy?

Gość gość
hmm wiesz to kwestia tego co kto ma w glowie.naprawde jesli facet mysli,ze zlapie sie na mile slowka to jest w bledzie.ale dobrze Ci poradzilam,tak mysle.naprawde unikaj nadmiaru komplementow i niech bedzie szczery.np zamiast tych nieszczesnych´´pieknych oczu´´powiedz-fajnie sie czuje w twoim towarzystwie,napenwo dziewczyna odbierze to jako szczery komplement,kazdy chce byc lubiany przeciez:)zreszta twoj wzrok jej wszystko powie.

Gość gość
"masz fajną d**ę" " masz fajne cycki" takie komplementy działają na każdą młodą kobietę.

Gość thomson89
gościu, właśnie takie komplementy prawiłem poprzedniej dziewczynie i zostawiła mnie dla araba w szarm-el-szejk, który prawił jej, że ma piękne oczy i ją kocha. my Polacy powinniśmy być bardziej bezpośredni i romantyczni bo inaczej przegrywamy z włochami, hiszpanami a nawet arabami...

Gość thomson89
może za szczere czy nawet obraźliwe

Gość thomson89
nie podszywaj się podemnie, ja też nie lubię jak biała kobieta idzie z murzynem, ciapatym, beżowym itd.

Gość gość
:)) beżowym haa

Gość thomson89
Ogólnie jest dużo komplementów odnośnie gwiazd na niebie. Skradnę ja dla Ciebie itd..

Gość gość
Jeżeli dziewczyna jest ładna, pewna siebie i świadoma swojej urody to komplementy na temat wyglądu średnio będą na nia działac. Przyjmio do wiadomosci, podziękuje ot, nit zrobisz wrażenia. Jeden z lepszych i takich spontanicznych komplementów jakie dostałam to gdy ówczesnego faceta, z którym randkowałam rozmawialismy na jakis temat wyraziłam swoje poglądy takie dośc liberalne i usłyszałam bardzo szczere i sympatyczne "Ale ty fajna jesteś!" I to mnie ujęło ;)

Ta dziewczyna już się z nim umówiła - więc większość miłych komentarzy sprawi jej przyjemność. Nawet taki o oczach.

Gość thomson89
Dziewczyny jakich ogólnie lubicie facetów: wrażliwych i romantycznych czy pewnych siebie zdecydowanych, czasem hamskich?

tu każda kobieta ma swój gust, więc nie sugeruj się tym co tutaj ktoś Ci odpowie.

Gość gość
szczere :d

Gość thomson89
Wieczorem wysyłać smsa jak tam minał dzien, jak samopoczucie, do jakiego stopnia nie byc nahalny?

Gość juz mezatkaa
mi maz przy naszym pierwszym razie powiedzial - "ale TY jestes ciasna" . hehee, dziewica juz nie bylam, a to zdanie odebralam jako najpiekniejszy komplement ;)

Gość thomson89
w jakim sensie sprawilo Ci to komplement

Gość juz mezatkaa
powiedzial to z takim uczuciem, ze wiedzialam, ze jest zadowolony i usatysfakcjonowany. tyle sie czyta, jak faceci skarza, ze ich kobiety sa tam na dole za luzne... ze maja przez to dyskomfort przy stosunku. ja tam fiola nie mam na tym punkcie, ale tak jak mowilam, ten ton w glosie, czulosc i to zdanie sprawilo, ze poczulam sie najpiekniejsza kobieta na swiecie ;)

Gość thomson89
Po moim roczniku widze, że jestem jeszcze nie doświadczony, też czasem myślę o tym jakbym był już w swojej dziewczynie, ale to dopiero początek znajomości. A może bedzie chciala do ślubu czekać. Dzięki za fajny tekst 'juz mezatka'

Gość juz mezatkaa
powodzenia :)

Gość gość
arab to facet, który bije i poniża kobietę czyt w oczach kobiet samiec alfa z tym nie wygrasz, włoch czy hiszpan typ r****cza i one to czyją i lecą głównie na ich inny niż w polsce wygląd.

Gość got2be
odnosnie tych tzw. 'oklepanych' komplementow o oczach, itp.: kilku facetow powiedzialo mi: 'nie bede ci mowil, ze masz piekne oczy bo pewnie slyszalas to iles razy'. otoz nie, nie slyszalam, i byloby mi milo gdyby jakis facet to w odpowiedniej chwili powiedzial. tak wiec panowie, nie zakladajcie z gory! ;)

Gość gość
"dobrze ciągniesz"

Gość thomson89
"Piękno Twoich oczu mnie onieśmiela" może być coś takiego?

Gość got2be
troche zbyt 'sztuczne', wymyslne. ale np. 'masz piekne oczy... oniesmielasz mnie' z figlarnym usmiechem byloby jak najbardziej mile :)

Gość thomson89
"Patrząc w Twoje oczy można zapomnieć o całym świecie"