Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

Nowy artykuł o puszczalstwie Polek w angielskiej prasie

Polecane posty

Gość gość
Ja pier**lę, wstyd na cały świat. Dlaczego o innych narodowościach takich rzeczy nie piszą, tylko o Polkach? Bo nasze kobiety to prawdopodobnie największe szmaty na tej planecie :(

Gość zniesmaczony3333
nie ma sensu z tymi ku*wami płodzić dzieci niech polska w końcu zniknie z mapy kończ waść wstydu oszczędź

Gość gość
No wstyd a potem wszyscy ciapaci i inne gady sa chamscy i myslą że wszystkie to kur..y .Wstyd mi czasami ze jestem Polka

Gość gość
Co sa wstretne k***iska. Wstyd mi ze jestem polka.

Gość gość
lol no niezłe jaja jak już nawet w prasie za granicą o tym piszą ;))

Gość gość
I co z tego. Ich c**a. Jak lubią seks to ch*j innym do tego. A angielska prasa powinna pisać o angielkach które dają d**y czarnuchom na wakacjach

Gość gość
no ale jednak światowa prasa pisze tylko o polskich szmatach widać Angielki jeszcze w porównaniu z nimi trzymają jako taki poziom

Gość gość
Jaka światowa? Pewnie piszą bo nie lubią polaków, polek. A swoją drogą sami by p*******i ale pewnie ich nie chcą

Gość gość
wstyd!!!!! cały swiat ma Polki za shmaty!!!!!! :o

Gość gość
nawet imion nie umieją napisać dobrze! dr Agat... ta ta

Gość asdwerka
no niestety masa polek to szmaty i niestety cierpia na tym tylko porządne kobiety :( jak bylam za granica to obcokrajowcy mysleli, ze pojde z nimi do lozka - bylo to dla nich oczywiste ;/ kuwa ;/

Gość gość
jaki wstyd... przestańcie się szmacić dla dobra narodu

Gość gość
buhahaha prosze was nie badzcie hipokrytami...Hahahaha w Polsce sex to temat tabu, kobieta ma byc na uslugach pana i wladcy. Wyjechaly Polki zagranice, bardzo dobrze zrobily, i wreszcie zaczely korzystac z zycia. A ty robolku jak cie to tak boli to s********j do polszy...

Gość gość
Skoro tak uważasz to jedź tam i tam się szmać.

Gość gość
Jeżeli dla ciebie korzystanie z życia to puszczanie się za granicą to współczuję priorytetów buhahah. Jakie to typowe... Puszczanie-korzystanie z życia. Żałosne

Gość gość
Przecież kobiety też mają przyjemność z seksu. Nie wiem dlaczego w takim ciemnogrodzie czerpanie z przyjemności nazywa się puszczalstwem

Gość gość
Puszczanie się to brak szacunku do siebie. W myśl zasady: chcę mi się to dam temu czy tamtemu. Jak pies... A jak dziewczyna nie szanuje siebie to niech nie oczekuje szacunku od innych

Gość gość
Ale wy p******i

Gość gość
Daily Mail to najwiekszy szmatlawiec w UK. Cos jak polski Fakt...Niestety najwiekszy motloch to czyta i sobie opinie wyrabia...

Gość gość
tylko że niestety w tym artykule prawde piszą :o

Gość gość
Boli was, co? Bo my mamy sex kiedy chcemy, a wy na recznym frustraci. Puszczamy sie? A jak wy zaliczacie panienka po panience to jest takie cool?? Co za zaklamany narod. Kobietom nalezy sie tez przyjemnosc. A robolek...coz siedzi na forum 24/7 i p******i glupoty. A niby taki wyksztalcony, obyty, ma swietna prace. Chyba jak mu sie przysni. Co drugi temat na zagranicznym jest jego. Zalosny, sfrustrowany kretyn...

Gość gość
Ja sie z tym artykułem nie utożsamiam aczkolwiek nawet jeśli taka sytuacja występuje to i tak nigdy polki nie pobija angielwk w puszczaniu sie,bo jeśli polka daje d**y za mieszkanie czy inny sponsoring to angielkce wystarczy drink, a czasem nawet sama ci kupi żebyś ja wyd*pczyl wiec lepiej niech autor zajmie się rodaczkami. Bo te sypiają ze sobą na wzajem,matki z chłopakami córek i odwrotnie. I niech sie nie wypowiadają angielki ze takie musza potem takich utrzymywać bo angole pasożytują od początku i jakos im nie przeszkadza,ze utrzymują ich emigranci.wielu z nich po cieciach benefitow zmuszeni zostali do podjęcia pracy, 4 miliony nigdy nie pracowala wiec niech nie p*****la nieroby.

Gość przemol
ech - i znów nie "czech" nie "romanian" nie "hungarian" ale oczywiście :O POLISH SLUTS j****e szmaciska :O nawet takie paszteciary jak ta lisewska (czy jak jej tam) znane są tylko z mega-k******a POLAKU -omijaj z daleka te agresywne, aroganckie, niewdzięczne szmaty (= Polki) i bierz dziewczyny ze Wschodu

Gość gość
ktoz by chcial takiego polaczka?? bierzcie sobie panny ze wschodu i z************e na nie

Gość przemol
sęk w tym że was (szmaty) chcą TYLKO czarnuchy (z Nigerii) i ciapaci (z Bangladeszu) :D powinnyście płakać nad waszym upadkiem - k******iska :D 🖐️