Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie tak naprawdę jest prostata

Polecane posty

Gość gość

kto mi wyjaśni?

Gość gość
Prostata jest kilka centymetrów w głębi ciała pomiędzy penisem a o***tem. Jakbyś wsadził palec do o***tu prawie na całą długość to to właśnie zaraz koło ścianki o***tu wewnątrz jest prostata.

Gość gość
mnie chyba boli po zwaleniu konia, dlatego juz nie wale

Gość jzb
zapomniala kluczy zaraz wroci

Gość Ryfka      Goldman
Połóż się wygodnie na wznak. Unieś nogi do góry. Pośliń dwa palce koniecznie środkowy i wskazujący, koniecznie tak jakbyś obciągał. Lekko zakrzywione wsuń w o***t, całe. Wyjmij palce, ponownie obliż. Potem opowiedz o tym. No, to tam właśnie jest twoja prostata. Gdzie jest prostata kolegi wyjaśnię Ci innym razem.

Gość gość namber cwaj
Jeśli chcesz żeby było mu dobrze, nie skupiaj uwagi jedynie na samym celu, tylko pełen relaks i jazda. Rozszerz lekko pośladki, wyliż mu tyłek, jeśli się brzydzisz tylko spluń i zacznij delikatnie wsadzać palec. Możesz rozpocząć od ssania penisa, jąder i naturalnie zejść niżej (zależy od pozycji) jeśli facet ma wprawę, to sam się wypnie.

Gość gość
gość namber cwaj próbowałeś te zagrywki?

Gość gość namber cwaj
Pewnie, sama uwielbiam anal. Nic więcej nie napiszę, bo nie mam w tej chwili ochoty deliberować ze zwolennikami teorii, że anal jest dla gejów i w nadmiarze powoduje wypadanie wnętrzności (sic!)

Gość thomson89
gej boi się ukąsić w pochwe wg Ciebie?

Gość gość
jako że inna nazwa prostaty to gruczoł krokowy to sama nazwa wskazuje gdzie ona :)

Gość gość namber cwaj
"gej boi się ukąsić w pochwe wg Ciebie?" - you talkin' to me? ;) Nie wiem czego boi się gej? Może myszy, może kobiety. Pewnie tego samego co inni ludzie, bo w końcu to też jest człowiek, co nie?

Gość gość
A czy kobieta też ma prostatę, wie ktoś?

Gość gość namber cwaj
Jeśli wcześniej była facetem to najprawdopodobniej tak :D

Gość gość
matko... a facet ma też macicę? Wie ktoś? Ludzie, anatomii nie znacie? Wagary na lekcjach biologii? Albo bana na Google dostaliście?

Gość gość
wyjaśnienie: prostata inaczej stercz leży tuż pod pęcherzem moczowym i jest wyczuwalna per rectum. Prostata jest gruczołem produkującym zawiesinę dla przeżywalności plemników. Stymulowana penisem cwela może wyzwolić wytrysk spermy bez walenia konia. Często mężczyźni, już po 40-stce, dawniej po 60-tce,cierpią na gruczolaka prostaty, co powoduje zatrzymanie moczu. Uniknięcie problemów tylko przez operacyjne wyłuszczenie gruczolaka, gdyż może zezłośliwieć stając się rakiem.