Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mleko z kartona i kaszka manna

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z was wylacznie podaje mleko z kaszką manną? z kartonika? mówię o starszym dzieciaczku ma już 14miesiecy i dla spróbowania dziś mu dałam. jaki koszt tego wam wychodzi 2 butelki mój pije dziennie.

Gość gość
witaj ja co prawda jeszcze zwykłego mleka nie podaje, ale mam radę kupuj tylko mleko WYPASIONE tylko ono zawiera wapń (nie wierzysz-poczytaj etykiety) co do kaszki manny, ja na początku dawałam tylko tą zwykłą, dopiero od niedawna podaje NESTLE mleczna kasza manna.

Gość gość
nie podaje dziecku mleka uht bo to syn bez smaku. jeśli coś gotuje na mleku np ryż czy manne to na świeżym mleku

Gość gość
moje ma 18msc i pije właśnie mleko z kaszą manną-uwielbia to :D dostaje raz/dwa dziennie:) Aha tyle,że mleko mamy świeże bo biorę od prababci (znaczy krowy jej:P ) ale w kartonie na początku też dostawał.... My z bratem chowaliśmy się na mleko "łaciate" z kartonu i mamy się ok (nasze kości też)

Gość gość
mleko jest bardzo szkodliwe. poczytaj trochę...

Gość gość
Jak tak patrzec to wszystko jest szkodliwe. Moj syn ma 19 miesiecy od osmiu wypija dwie szklanki mleka krowiego 3,2 % tluszczu i wielka butelke mleka mm na dzien. Jest zdrowy i noc sie nie dzieje a kaszke manna wczesniej podawalismy nestle a teraz tez bobovity albo gotuje mu zwykla. :)