Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość abcpracaonline

jestem mamą co dalej

Polecane posty

Gość abcpracaonline

Mama, to dumnie brzmi, - ale same wiemy ile trzeba siły i cierpliwości ....miłosci i poświecenia czasami, czas przeznaczony podzielił sie na czas dla męża a potem podzieli sie jeszcze na czas dla dziecka, wiec dla nas samych .... nie ma go juz tyle. Czas spedzany na kapielach, malowaniu czy strojeniu sie troszke sie skurczył , do rozmiarow 10-15 minut dziennie, bo dziecko płacze bo trzeba wyjść bo obiad bo lekarz ,spacer itd.... wiecie o czym mowie Jednak po jakims czasie zaczyna brakowac chwil kiedy parzylas w lustro i mowilas "ładnie wygladam" super krem kupilam , extra w tych spodniach wygladam.... są dzieci, tak, ale jestesmy i my, dzieci pojda w swiat , a my ? jak bedziemy wygladac , co bedziemy myslec , jak bedzie nam z mezem? sama wpadlam w pulapke nadopiekunczosci hehe chyba kazda mama tak ma, ale udalo mi sie w pore zrozumiec ze jestem Ja i moj Mąż , ze chce sie mu podobac, rano , w poludnie , wieczor, chce ladnie pachniec perfumem, i w miare dobrze wygladac hm nawet w dresie ... do tego wydatki,,,, hm ... chciałam mieć coś dla siebie, tylko dla siebie, i przez przypadek przeglądając internet w poszukiwaniu ogłoszeń o dodatkowym zajęciu w domu natknęłam się na abc Net-Work - zaciekawiło mnie to że współpracują z oriflame,że jest to tak dostępne dla każdego, do tego brak zobowiązań, kar, zamawiam kiedy chce.. jednak martwiłam się ze nie poradzę sobie ze sprzedażą wiadomo sceptycznie nastawiona, oriflame kojarzyło mi się z dziewczynami biegającymi z katalogiem, a tu taka niespodzianka normalna praca w domu, duża dostępność i oszczędność na zakupie kosmetyków... zachęciło...:) dbajmy o siebie , bo czas mija, dzieci rosną , maz sie starzeje (hihi) a my? a my mamy sie rozwijac , tak wlasnie u mnie sie podzialo i nie zaluje teraz... pozdrawiam dziewczyny www.abc-work.pl/agata

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować