Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał26

Życie mnie przerosło

Polecane posty

Gość Michał26

Witam jestem gejem jak kto niektórzy mówią pedałem jestem sam od wielu lat boli mnie to chciałbym mieć już drugą połowę ale nie daje się dla nikogo jak wiedząc:( spadłem na dno mam prawie non stop depresje i myśli takie że jak Dzidy pragnę! szkoda gadać nie wiem co mam robić nie mam znajomych ani przyjaciół są osoby co uważają się ze są moimi znajomymi ale tylko wtedy jak coś chcą i potrzebując w rodzinie też nie mam wsparcia wiem że to grupie co pisze ale taka prawda ja już sobie nie radze z życie z ludźmi co w koło są mnie ja już nic nawet nie odczuwam jak maszyna jak zaprogramowany nie czuje smaku jak coś jem czy pije i nie umiem z tego wyjść nie wiem co robić załamany jestem na całego :( proszę o rady będę wdzięczny na mego maila michael24@spoko.pl dziękuje

Gość gość
druga polowa? poszukaj drugiego takiego dewianta jak ty z problemami psychicznymi.

Gość trup w szafie
coz, niektorych przerasta smierc, ciebie przeroslo zycie pora zadac sobie pytanie gdzie popelniles blad :)

Gość gość
Domyślam się, że masz depresję... nie łam się w życiu każdego z nas przychodzą takie momenty... Ja również czuję się niezbyt spełniona na tym padole ... Poszukaj życzliwych ludzi może przez internet , albo na żywo. Wyjdź do ludzi, trzeba próbować się otworzyć. Bo z tego co piszesz masz zamkniętą postawę na razie. Od znajomych nie oczekuj, że sami się skapną że jest ci źle. Proś o pomoc, rozmawiaj z nimi.