Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_zgadzam_się_kurwa

Dlaczego nastały takie absurdalne czasy że pasztety chodzą z przystojnymi facet

Polecane posty

Gość gość
Ja tam lubie przecietniakow szczegolnie takich spokojnych ;)

Gość gość
jakie czasy, głupolu? ludzie zawsze mieli aspiracje. jak ktoś się urodził w rynsztoku, to marzył o władzy i bogactwie. niektórym się zresztą udawało. tak samo każdy chce jak najatrakcyjniejszego partnera, nawet jak sam wygląda jak małpiszon i to jest jedyne logiczne podejście! postaraj się zyskać coś co zwiększy twoją atrakcyjność, bo jedno jest pewne: sfrustrowanej pipy z babskiego forum nie zechce nikt

Gość gość
To moze ty hcesz bo jetes takim pustakiem. Ja chce przecietna dziewczyne ktora nie ma powodzenia.

Gość gość
Chcesz *

Gość gość
pokazujcie swoje zdjęcia ocenimy kto jest pasztet kto przeciętny a kto ładny :)

Gość gość
A nie wpadliście tępę dzidy na to, że na dłuższą metę sam wygląd nie wystarczy i że jeżeli ktoś chce poważnego związku, to nie będzie patrzył na wygląd na 1 miejscu? Jak Wy to sobie wyobrażacie? Że inteligentna kobieta zwiąże się z idiotą, bo jest przystojny? Albo na odwrót? Jasne, na chwile to i może ale nikt nie będzie zakładać rodziny z kimś z kim kompletnie nie ma o czym porozmawiać, z kimś pustym, bez ambicji i perspektyw tylko dlatego, że dobrze wygląda?

Gość gość
hahah xd

Gość O f f f e r m a
Suki

Jak Wy to sobie wyobrażacie? Że inteligentna kobieta zwiąże się z idiotą, bo jest przystojny? Niestety ale to czeste zjawisko.

Gość gość
Zresztą w wieku około 70 lat to każdy na pewno będzie piękny, szczupły i przystojny. Bez celulitu, zmarszczek, obwisłej skóry.

Gość gość
co z tymi zdjęciami jest ktoś odważny ?

Gość Makaronik

Nie wiem gdzie wy widzicie tych modeli z pasztetami? Jak patrzę na moje koleżanki z facebooka to widzę ze nawet te całkiem ładne wzięły sobie kompletnych zakapiorów. Same łysiejące, brzuchate Zdziśki 175cm. Jeszcze nazywają ich miśkami jak by to miało w jakikolwiek sposób dodać ich wątpliwej atrakcyjności. Przystojni mężczyźni zawsze mają piękne kobiety i nawet z tym nie handlujcie.