Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marielka 80

jak znaleźc czas na rozmowy kwalifikacyjne będąc zatrudnionym

Polecane posty

Gość marielka 80

j.w Mam pracę na słuchawkach w call center na umowie zleceniu do godziny 15.30. Nie ma szans na zwolnienie się w ciągu dnia np o 11 by iśc na rozmowę. Chciałabym zmienic pracę ale większośc rozmów odbywa się między 9 -14/15....... macie jakieś sposoby czy też sytuacja jest beznadziejna. Czy w ogóle firmy zgadzają się na to by kandydat dyktował o jakiej godzinie może się spotkac ( nie sądzę :-O ) bo ja dopiero po 16 jestem wolna. Nie chce byc całe życie na um.zleceniu a tutaj brak szans na inną umowę.

Gość gość
ja dotychczas kombinowałam urlopem, niestety, ewentualnie lekarzem, że muszę, bo mam coś tam, nikt tego nie weryfikował, jak jednodniowe. Raz, czy dwa po prostu przepustka - sprawy urzędowe, które muszę załatwić w godzinach swojej pracy, bo po niej urzędy zamknięte. Oczywiście przepustka do odpracowania. Inaczej się nie da.

Gość marielka 80
dzięki za odpowiedź ...! no ale ile razy to przejdzie :D bo zanim znajdziesz pracę to może i z 15 rozmów byc , w końcu pracodawca cię wywali jak mu co tydzień ze dwa razy czy trzy pójdziesz coś załatwiac w urzędzie - o ile w ogóle cię zwolni. Choroba to też w sumie nie może byc za często a i tak lekarz nie będzie ci co dwa tygodnia L4 dawał jak ci nic nie jest ;-) masakra

Gość gość
Ja już to przerabiałam i żadnej pracy nie znalazłam zanim się nie zwolniłam, bo rozmowy zawsze miałam ok. 11, a pracuowałam 8-16