Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uszkodzenie maski w samochodzie kto się zna

Polecane posty

Gość gość

Witam ma pytanie co może być przyczyną ? Proszę o podawanie przez was propozycji co mogło spowodować uszkodzenie. Chodzi o samochód który ma bardzo duże wgniecenie na masce prawie większa powierzchnia maski jest wgnieciona. Reszta czyli zderzak światła nie są uszkodzone, szyba cała.

Gość infor_wywiadownia gospodarcza
nie wiem, ale najbardziej podobaja mi sie cegly spadajace na witryny sklepowe

Gość gość
Jakiś ciul wskoczył ci na maskę, pewnie parkujesz jak idiotka i takie są skutki :classic_cool:

Gość gość
Widać jaką kulturę posiadasz wyzywając kogoś nie znając sytuacji. Podnoszę nadal proszę o podawanie co mogło być przyczyną.

Gość gość
Może zacznę czy może być to od : konar drzewa, coś spadło na maskę, potrącenie np. sarny, człowieka ?

Gość gość
a lakier jest porysowany? czy tylko wgniecione? ktoś mógł chodzić, coś mogło spaść - konar?

Gość st sierz Milicji
Jeśli nie ma rys tylko wgniot lub do tego odpryski to obstawiam, że jakiś idiota skakał Ci po masce.

Gość gość
To nie mi, ale dziękuję za odp. Nawet nie ma odprysków farby tylko wgniecenie nawet wygląda to jak pogniecenie ;) Takie nierówne na większej powierzchni maski zaczynając się od prawej strony. Brak innych uszkodzeń