Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaWu

Nos rośnie całe życie

Polecane posty

Gość AsiaWu

Tego strasznego odkrycia dokonałam na własnym przykładzie oglądając zdjęcia sprzed 12 lat. Miałam mniejszy nos niż teraz. krótszy, węższy, no po prostu mniejszy, zgrabniejszy. Jestem załamana. Czy to się nigdy nie skończy? Dodam, że obecnie mam 34lata :( 😭

Gość gość
Tez mam takie wrazenie:D zostaje operacja:P

Gość Almah
tak Pinokio :classic_cool:

Gość gość
Nos rosnie całe zycie niestety...kości nie rosną wrecz przeciwnie, ulegają resorbcji i zanikają ale rosną chrząstki czyli nos i uszy... dlatego starzy ludzie mają takie wielkie kinole i uszy jak Jerzy Urban. Podobno tez stopy sie powiekszają...ale mam wrazenie, ze po prostu puchną

Gość AsiaWu
Tutaj nie można przeprowadzić merytorycznej dyskusji. Od razu Pinokio, kłamiesz, wulgaryzmy. Gdzież ja trafiłam? Straszne to forum, po prostu straszne dno. 🖐️

Gość AsiaWu
17:31 Co do stóp też zauważyłam, że są większe, ale właśnie nie na długość, tylko szerokość, co ostatecznie i tak skutkuje kupowaniem obuwia o 1 rozmiar większego niż niegdyś. Myślę, że moje stopy poszerzyły się w wyniku noszenia butów na wysokim obcasie - zbyt duży nacisk na kości. No, ale najbardziej załamuje mnie ten nos, ponieważ w sposób widoczny jest znacznie większy niż był. I niestety, nie dodaje mi to uroku :(

Gość krazownick aurora
nie podoba ci sie bajka o Pinokiu? jak dla mnie rewelacyjna :D Dzepetto jest mistrzem w swojej klasie :classic_cool:

Gość AsiaWu
To się ciesz. Może uszy Ci rosną :P

Gość gość
Moorland - ja jednak nadal twierze, ze tkanka chrzęstna rosnei cale zycie, widac to po wstrętnych wielkich uszach u starych ludzi.

Gość gość
mi nic nie rośnie. Ani nos, uszy, ani stopy. A mam już prawie 40 lat

Gość gość
Moorland - to skąd staruchy mają wielgachne uszy ? na uszach ci sie robi skora luzniejsza? co ty p********z :O

Gość gość
ja mam 35 lat i nic mi nie rośnie, a mam długi nos, więc trudno by było nie zauważyć. stopy mam 37 od 14 roku życia i nie zrobiły się szerokie ani koślawe, a obcasy noszę często. a zmiany na twarzy typu dolina łez, trochę bardziej obwisłe policzki i już jest wrażenie, że nos też większy. do tego foty nie są żadną wyrocznią- akurat mój nos, to wygląda albo idealnie, albo jak kulfon- zależy jak się ustawię do foty. a w ogóle porównywanie do fot sprzed kilkunastu lat, gdzie nie było aparatów cyfrowych z taką rozdzielczością, to głupota do kwadratu, bo po prostu na takich fotach wychodziło się lepiej.

Gość gość
mi się z kolei wydaje, że nos mi własnie zmalal z wiekiem, bo jak bylam nastolatką to mialam takiego kartofla na pol twarzy, a teraz mam 30 lat i nos jest węższy, szczuplejszy, pasuje mi do buzi, wiec sama nie wiem

Gość gość
Nos i uszy rosną całe życie czy tego chcecie czy nie, potwierdzone naukowo

Gość BabaJagaZla

Odkad lecze tarczyce mam mniejszy nos :) i cala buzia przestala puchnac nos jest jak wezszy szczuplejszy i mniej wystaje z twarzy mimo lekkiego garbka