Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie są kobiety bliźniaki

Polecane posty

Gość gość

Jak taką poderwać? Macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
jako kobieta- Blizniak mogę Ci napisać, że lubie mężczyzn inteligentnych i jeśli miałabym do wyboru przystojnego głupka lub inteligentnego brzydala, to bez wątpienia wybór padłby na tego drugiego, poza tym jestem niestety bardzo zmienna i tak np. jednego dnia pragnę towarzystwa i męczy mnie cisza, a drugiego dom i błogi spokój to mój raj, no i ciągle nie mogę znalezc swojego miejsca na gdzieś dłużej

Gość blondyna 333
takie jak wszystkie pozostałe

Gość gość
potwierdzam, jesteśmy bardzo zmienne.

Gość gość
kobiety bliźnięta najbardziej pasują do facetów spod wagi. takie same zdradzajace typy, fałszywi i egoistyczni

Gość gość
Znam kilka, mama, siostra i bratowa. Każda chce rządzić każdym, wszystko się kręci wokół niej, humorzasta, we wszystkim czuje się najlepsza i lubi się tym szczycić, umniejszając innym, bywają dwulicowe tj, co innego do Ciebie, co innego za plecami. Najlepsza przyjaciółka i zarazem śmiertelny wróg. Przeważnie niezadowolone z życia, bo innym zazdroszczą, czują się gorsze itp. Co do zalet, bo takie posiadają: skrupulatność, punktualność, lubią planować, dobre organizatorki, wszędzie ich pełno i nie umieją usiedzieć w jednym miejscu, gaduły, cenią życie rodzinne i się w nie angażują, wrażliwe.

Gość pewien znany czarny kafenick
chyba bliźniaczki ;)