Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta nielączenia

Polecane posty

Gość gość

naprawde mnie schudnę, jeśli będe jeść na śniadanie kanapki z polędwicą lub naleśnika z maki pełnoziarnistej, jajka i mleka, bo łączę białko z węglowodanami?

Gość gość
schudniesz tez ale szybciej chyba sie schudnie jak sie nie laczy

Gość Roksanka999
Zacznij też trochę ćwiczyć, to szybciej schudniesz. Ewentualnie, jeśli chcesz to możesz wesprzeć się tabletkami na odchudzanie. Ja sama stosuję od dwóch miesięcy dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i ubyło mi przez ten czas 10 kilogramów, a do tego mam więcej energii i chęci do działania.

Gość Olcia Dubicka
Dieta niełączenia nie ma czegoś takiego. Pewnie chodzi Ci o dietę rozdzielną a tu chodzi o coś innego zupełnie. A jeśli mówisz o tych białkach i węglach to chodzi tu o gotowe produkty gdzie masz przykładowo 8 g białka i 60 gram węgla. Mnie pani u której opiekuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój

Gość gość
stosuje ktos ta diete?