Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krakasa

Praca i szkoła jak to pogodzić i połączyć jak powiedzieć o tym w pracy

Polecane posty

Rozpoczynam od jutra naukę w szkole policealnej. Niestety tutaj pojawia się problem. Właściciel powiedział że ustawi grafik by pasował do moich zajęć. No i tutaj jest kolejny problem ja myślałam że to będzie szkoła policealna: piątek, sobota co drugi tydzień a tutaj się okazuje że jest wtorek i środa od 17-19:30. I teraz nie wiem jak to wyjaśnić, praca jest na dwie zmiany po 12 h. Jest to praca jako ochroniarz

Gość gość
Ja pracowałam i podjęłam naukę w szkole policealnej dla dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory. Nie miałam problemu z połączeniem nauki z pracą bo zajęcia odbywały się w weekendy więc to była duża wygoda.

Gość eEMIlkAa
Może po prostu najlepiej iść do przełożonego i mu o tym powiedzieć? Czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze. Jeśli nie - nie ma tego kierunku w innych szkołach? ja w cosinusie zajęcia też mam tylko w weekendy więc łatwo pogodzić pracę i naukę.

Dowiedz się w szkole czy nie ma innych grup - weekendowych czy coś. Jeśli nie to porozmawiaj z pracodawcą.

Gość gość
Też bym się zapytała czy nie możesz przepisać się do innej grupy. W Cosinusie z tego co pamiętam były takie możliwości, żeby chodzić na zajęcia z inną grupą jeśli przedmiot jest ten sam.

Gość gość
A można zapisywać się jeszcze do cosinusa? Orientujesz się?

Gość gość
ja jestem w żaku i mam zajecia tylko w weekendy. jestem mega zadowolona. moze warto sie przeniesc albo dogadać? wiem, ze w żaku maja teraz rekrutacje zimową do konca marca :)