Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim anonim

3 kochanki

Polecane posty

Gość pseudonim anonim

Od jakiegos czasu postanowilem znalezc sobie kochanke.Na poczatku ciezko mi bylo bo wiadomo jak czlowiek zonaty to nie ma tyle czasu co kawaler itd.Gdy juz prawie sie poddalem znalazly sie trzy sztuki, prawie w jednym czasie.Kobiety w roznym wieku w odstepach co piec lat.Z kazda z nich sie spotkalem.Kobiety zachwycone mna.Chca kontynuowac znajomosc. Powiem szczerze ze najatrakcyjniejsza jest ta trzecia. Co byscie zrobili na moim miejscu?Korci mnie aby spotykac sie z trzema i korzystac z zycia ale sumienie mnie dreczy.Nie chce oszukiwac az czterech osob.To by byla przesada. Wiem ze sporo ludzi powie ze sciemniam ale naprawde mi sie przydarzyla taka sytuacja.

Gość Uległa gość
Powiedz każdej z nich,że nie jest jedyna. Żonę oszczędź :)

Gość gość
mam to samo

Gość pseudonim anonim
Kobiety chetne wypisuja mi takie rzeczy ze szok.Dwie mezatki jedna wolna.Cztery kobiety obrobic by ciezko bylo raczej.Chyba zdecyduje sie na ta trzecia a pozostalym podziekuje.Nie myslalem ze takie cos mnie spotka.

Gość pseudonim anonim
Frida6 proponuje kupic błotnik.

Gość gość
mam to samo, łatwo nie jest

Gość pseudonim anonim
Masz to samo?To co zamierzasz zrobic?

Gość gość
kombinuje na razie, jak wodę z ogniem pogodzić, ale to łatwe nie jest, sam wiesz, pewnie w końcu zrobię podobnie, pozostawię trzy kochanki i odejdę od żony

Klęska urodzaju :) Bierz wszystkie, druga taka okazja może się nie trafić. Tylko się nie zaciurlaj na smierć...

Gość gość
wiek robi swoje Foxy, a dziewczyny nie są glupie

Gość gość
ja mialem to samo, co prawda nie trzy, ale dwie na raz sie trafily i bylo ciezko logistycznie, duzo stresu :) na koncu zona sie o obu dowiedziala i tak :) ale mialem jazdy :) na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo

Właśnie na to liczę, że się połapią :) A gdyby się tak jeszcze zgadały i uknuły zemstę... :D Byłoby o czym poczytać w mroźne wieczory

Gość gość
Dlaczego zależy ci na zemście Foxy ?

Gość pseudonim anonim
Szukalem jednej.Mam przynajmniej mozliwosc dokonania selekcji.Ale musze przyznac ze kazda z kobiet ma cos w sobie.Roznia sie bardzo od siebie.Jedna starsza az o 9 lat,madra, doswiadczona, druga o 4 kobieta inteligentna wyksztalcona, z klasa.Trzecia w moim wieku, piekna buzka i super cialo.

kochaneczku, lady ma racje.... kup sobie lepiej to, co mi przed chwila proponowales... moze ochroni cie przed blotkiem kobiecej zemsty... co trzy, to nie jedna :P

Gość pseudonim anonim
Frida widzisz przeciez ze poczciwy ze mnie facio.Nie chce oszukiwac kobiet dlatego z dwoch zrezygnuje.Poprostu tak sie zbieglo w jednym czasie.Coz ja biedny poradze na to ze mam takie wziecie?:-)

Mówią, że z ładnej miski się nie najesz... ale w domu zona pewnie karmi należycie, choć nie wiemy, jak stoi z urodą miski. Bierz piękne ciało. Będziesz miał i piękna miskę i pełny brzuch :D Chyba, że zona nie karmi i piękna miska wiecznie pusta, to bierz tą inteligentną z doświadczeniem, dobrze nakarmi. A jeśli zona nie ma ani miski, ani nie karmi...? To zostaw zonę, ożeń się z inteligentną, a miskę bierz na kochankę. Tylko nie wiem, co zrobić z tą środkową - z klasą i wykształceniem... za dużo szczęścia na raz. Aaaa i nie jestem złośliwa, tylko żarty się mnie dzisiaj trzymają :D

Dobry chłop to kochanki razy pięć , a żonę raz pstryknie i jeszcze będzie miał siłę na np teściową :-P

A jaka to różnica, czy się oszukuje dwie czy cztery osoby? Tak tylko pytam, bo z perspektywy tych dwóch, którym nie udało się uniknąć oszustwa rana będzie tak samo bolesna... Choć jakby się tak postanawiać... i mniej kobiet, tym dla Ciebie mniejsze ryzyko wpadki, a tym samym dla tych dwóch oszukiwanych mniejsza szansa, że dowiedzą się o swoim marnym losie... prawdopodobieństwo wylania się mleka spada, ale jeśli jednak się wyleje to i tak trzeba będzie posprzątać :)

Gość gość
a dlaczego w ogole szukales kochanki? czemu zdradzasz zone? zdrada jej jest najgorsza bo to jej przysiegales

Gość oj mam tak samo
autorze mam identycznie tyle ze 2 wolne 1 mezatka i z wdzystkimi spalem. mezatka najlepiej mnie rozumie ale jest slaba w lozku. tamte sa rewelacyjne w te sprawy i sa mlodsze odemnie o 8 lat. z tym ze one sie znaja miedzy soba i znaja moja zone.

Gość gość
nie polecam takiego układu najpierw się pogubisz a potem Cie zjedzą ciężko tyle bab ogarnąć

Gość gość
Kto igra z ogniem ten się w końcu sparzy. Pozdrawiam

Mamejstwo zachowuje sie jak smarkule Maja ponad 50 lat a gorsze od nastolatki.Znam przypadek że facet mial 3 kochanice.Miał pecha .Zostawil; u jednej z nich komórke.I tak zostało nu się dwie.A ta trzecia do dzis go wspomina jaki był fajny 10 miesiecy :D Facet 64 letni:D

Wydzwania stale do niego aby zostawił je i wrócił do niej :DNie nada,za daleko mieszka i nie opłaca mu się jeżdzić 200 km jak ma do tych dwóch po 50 km :D

Gość ja powiem ja wiem
Duchu, wszyscy to już wiemy. Ale widzę, że miałeś urodziny w międzyczasie :D