Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAOSTRZENIE USTAWY ANTYABORCYJNEJ

Polecane posty

Gość gość

no chuj mnie strzela, gdy cos takiego sie dzieje swietny ten artykul na kafeterii i tu 2 ostatnie notki wojciechszczesny61.blogspot.com/ (to nie jest reklama,poruszylo mnie jak gosc pisze). strach rodzic dzieci w tym kraju

Gość gość
Temat zastępczy. Wiadomo, że ta ustawa nie przejdzie, bo jest niezgodna z prawami człowieka i Strasburg od razu to zakwestionuje. Rząd też to wie, nie wiadomo po co tracimy wszyscy czas.

Gość blondyna 333
Takie są skutki jak banda patałachów udaje, że coś robi

Gość gość
post 22.02 mam nadzieje ze ma racje :/

Gość gość
wiecie ze to Niemcy pierwsi wymyślili zabijanie chorych dzieci a potem zabijanie zydów akcja t4

Gość gość
poczytajcie sobie, jakie konsekwencje miało zaostrzenie takiej ustawy w krajach w Ameryce Łacińskiej, dochodzi do tego, że lekarze w pierwszej kolejności muszą troszczyć się o płód niż o kobietę!!!! przez co kobieta nie otrzymuje pomocy i umiera, płód oczywiście też, wiele było takich przypadków, lekarze ze strachu boją się podejmować decyzje, bo w szpitalach powstawały specjalne jednostki, które miały kontrolować, czy nie dochodzi do aborcji !!! tak w wielkim skrócie to opisałam. podziękujmy papieżowi-polakowi, który miał bzika na tym punkcie i forsował takie zmiany :o patologia

Wraz z moim mężem Sławomirem popieramy ustawę. Napisaliśmy również pismo do pana Bronisława Komorowskiego prezydenta RP aby wycofać wszystkie środki antykoncepcyjne, ponieważ powinniśmy przyjąć na ten świat tyle dzieci ile Bóg zdecyduje się nam dać. Pozdrawiam Alina

Gość gość
temat zastępczy wprowadzony przez opozycje?:D

Gość gość
ten temat, to widoczny znak działalności Kościoła Czcicieli, Jajeczek, Plemników i Zygot, sekty z Lichenia, z bardzo ważnym czcicielem, niejakim Gowinem, wywalonym z Peło