Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele Gościniec Banasiówka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę zorganizować wesele w Siecieborowicach (niedaleko Michałowic) w Gościniec Banasiówka. Chcę się dowiedzieć o daniach oraz obsłudze. Bardzo prosze o opinię:)

Gość gość
też proszę o opinie na ten temat ;)

Gość gość
bardzo proszę o opinie na temat wesela

Gość gość
Witam , czy ktoś był w banasiówce??? bardzo prosze o jakiekolwiek info na temat tego miejsca.

Gość gość
Cudownie i bardzo eleganckie wnętrze, obsługa na wysokim poziomie, dania bardzo smaczne i pięknie podane np. ryż uformowany i do złudzenia przypominający gruszkę rewelacja. Szczerze polecam szukającym wyjątkowego miejsca na wesele. Generalnie minusów brak!

Gość gość
Byłam w Banasiówce na weselu w tym roku. Mnie osobiście jedzenie nie przypadło do gustu, ale być może dlatego, że para młoda wybrała dosyć niestandardowe menu. Mimo, że dom weselny usytuowany jest między budynkami mieszkalnymi, odczuwa się komfort, nikt nie "zagląda przez płot" a ogród jest przyjemny i stylowy. Podobnie wnętrza, wszystko w jasnych kolorach, co daje wrażenie estetyki i elegancji. Przyjęcie było organizowane na około 190 gości, nie było ciasno ani przy stołach ani na parkiecie. Ogólne wrażenie na duży plus! Już wstępnie zarezerwowałam tam termin na własne wesele, właścicielka jest ugodowa, miła i przede wszystkim zna się na rzeczy!!!

Gość gość
Wiecie może jaki jest koszt za osobę?

Gość gość
My płacimy 200zł/osoby

Gość gość
Byłam w tym miesiącu po raz drugi na weselu w Banasiówce i zdania niestety nie zmienię. Ogromny plus za wystrój sal jest po prostu przepięknie w ładną pogodę duży ogród sprawdza się rewelacyjnie i na tym niestety koniec..... Jedzenie dla mało wymagających, pomijając stół szwedzki dania podawane do stolików po prostu nie smaczne (nie zależnie od wybranego menu), porcje dla dbających o linię. Bardzo długi czas oczekiwania na obiad nawet przy obłożeniu sali 110 osób - przerwa między pierwszym a drugim daniem 45 min. :-/ No i Panie kelnerki noszące po 2 lub 3 talerze :D :D :D tego chyba nie trzeba komentować.

Gość gość
Organizowalam tam wesele syna sala ladna jedzenie dobre ale bez szalu , natomiast obsluga absolutnie nie nadazala -brakowalo wodki na stolach, mnostwo brudnych szklanek talerzy , goscie jeszcze na sali a obsluga zbierala napoje z innych stolikow ! Totalny brak profesjonalizmu! Brakowalo sztuccow na stolach , nie mowiac o tym ze przez caly wieczor kalnerka nie spytala czy podac kawe , herbate, mysle ze jeszcze duzo nauki przed pracownikami banasiowki pozdrawiam

Gość gość
Byłam tam niedawno.Podobało mi się wnętrze, stół szwedzki bardzo urozmaicony, nie brakowało napojów .Pyszna kawa,którą można zamówić u kelnerki. Obsługa ok. Natomiast mankamentem była jakosć serwowanych dań - rosół na kilometr czuć glutaminianem sodu. sos do schabu chyba z torebki. Porcje wielkościowo w sam raz,ale kuchnia widać oszczędza na składnikach. Myślę, że większość gości zadowolona, a mankamenty zawsze się jakies znajdą. Aha, przy naszym stole wiało bardzo od drzwi wejściowych, co w jesienno-wiosenne noce mega denerwujące.

Gość gość gabi
A ja byłam tam na weselu w ostatni weekend. Bardzo ładny obiekt, świeży i przestronny. Jedzenie pyszne, porcje jak należy- wystarczające przy trzech ciepłych daniach oraz obfitym bufecie. Obsługa może i nieliczna, ale nikt nie siedział przy pustym talerzu dłużej niż chwilę. Polecam

Gość gość
polecam Ci posprawdzac opinie na http://www.gdziewesele.pl/Krakow/ tam się nawięcej świeżych recenzji po przyjęciach pojawia, więc z pewnością dowiesz się wielu rzeczy ;)