Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liposukcja ultradzwiekowa

Polecane posty

Gość gość

Chcialam wykonac liposukcje ultradzwiekowa na grube uda, czy ktoras z was robila i jak efekty? Ile zabiegow potrzeba? czytalam ze przeciwwskazaniem jest branie tabletek hormonalnych, ja biore tab. antykoncepcyjne i nie chce przerywac.

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby tabletki anty były przeciwwskazaniem. Przeczytaj sobie całą listę :) www.beautypremium.pl/liposukcja-ultradzwiekowa/

Gość gość
ktoras z was robila liposukcje ultradzwiekowa?

Gość gość
Tak, ja robiłam. Miałam uda 58-60cm, a teraz mam 52-53 cm

Gość gość
Ktoś jeszcze robił takie zabiegi? Może lepsza jest kriolipoliza?

Gość gość
gos mozesz opisac jak to wyglada? ile trzeba zabiegow na uda? i jaka cena?

Gość gość
U mnie to wyglądało tak: najpierw miałam nałozony peeling, następnie wmasowaną ampułkę ze specjalnymi składnikami wyszczuplającymi, potem był nałożony żel i masaż głowicą z podczerwienią. Po tym masażu był masaż drugą glowicą już z falami ultradźwiękowymi. Na koniec zmywany był nadmai żelu i wmasowany balsam wyszczuplający. W dzień zabiegu był zakaz przemęczania się, basenu, sauny, itp. Trzeba pic wtedy dużo wody ograniczyć spożycie tłuszczu żeby za bardzo nie obciążać wątroby. Chodziłam raz w tygodniu. Czasem oprócz tych zabiegow poszłam poćwiczyć na silownię lub jezdzić rowerem. Po pierwszym miesiącu ubyło mi 6cm w pasie, w sumie straciłam 10 cm. Myślę, że to dobry wynik. Jak na razie jest ok.

Gość gość
robiłam sobie te zabiegi i polaczyłam to z falami radiowymi na tył ud i posladki i super, zeszłam o 6 cm po 5 tygodniach i wasciwie nie zmienilam diety, bo nigdy źle nie jadlam. jak ktos z krakowa to moge polecic klinike laime niedaeko galerii krakowskiej, bo tam chodzilam

Gość gość
Chyba wszyscy klienci laime udzielają się na tym forum, bo pod kazdym watkiem jest jakis sposob na pozbycie sie problemu dzięki laime

Gość gość
Biorę tabletki hormonalne i nic nie wiem, żeby były przeciwwskazaniem przy liposukcji ultradźwiękowej. A miałam już kilka zabiegów :)

Gość karinala
Ja robię sobie w salonie estetica zabiegi na brzuch łączone zarówno kriolipolizę ( miałam 2 przyłożenia na brzuch) i teraz na robię lipo shock czyli ultradźwięki. Zostały mi jeszcze 3 zabiegi do wykonania ale już jestem zadowolona z efektów, straciłam 3 cm, mam zamiar jeszce dołączyć dietę żeby potem utrzymać ten efekt.

Gość Kasia1786
Robiłam ją sobie w Samui Spa w Warszawie i bardzo polecam. Zabieg jest niebolesny, niezbyt długi i generalnie bardzo pomocny! W tym akurat spa wykonuje się go partiami, oddzielnie na każdą część ciała. Ja jestem zachwycona i serdecznie polecam to miejsce oraz panią Natalię, która wykonuje ten zabieg. Czuję się jak nowo narodzona! :)

Gość gość
mialam raz na brzuch, ubylo po jednym zabiegu pare cm i 2 kg, w ciagu 3 tyg, stopniowo, bo to nie od razu.zachwycona efektem wzielam na uda-nic nie ruszylo.mysle ze to zalezy od rodzaju i ekspozycji tluszczu, na brzuchu bylo tego duzo i na powierzchni i pewnie innastruktura

Gość gość
Polecam Instytut Medycyny Estetycznej Imeiaa. Świetne miejsce, profesjonalna obsługa.

Gość gość
Koleżanka poleciła mi Instytut Imeiaa. Mają bardzo dobre zabiegi. Profesjonaliści.

Gość iwonna321
Ciekawa sytuacja, nie słyszałem o tych metodach co tutaj opisaliście, ale też nie jestem mega w temacie. Kiedyś znajoma coś mi wspominała że najlepsi specjaliści w tym zakresie to : http://liposukcja.com.pl/