Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona lat 33

problem za duze libido

Polecane posty

Gość ona lat 33

bo mnie zaraz szlak trafi:Oosoby o podobnym problemie prosze pisac jak sobie radzicie

Gość gość
seks ci nie pomaga?masz faceta?

Gość on z lodzi
maja kochankow :)

Gość ona lat 33
nie chodzi mi brak kochanka ale o wieczna chec na seks.

Gość gość
to chyba dobrze?

Gość gość
zeby moja zona tak miala to bym skakal ze szczescia

Gość Anony
Każdy facet chciałby taką kobietę w domu.

Gość gość
Mój taką ma ,ale mnie on nie kręci

Gość LubiacySex
mam ten sam problem .... ta mysl caly czas gdzies wokol sie kreci ...wszystko pachnie mocniej lub slabiej seksm

Gość martuska28lb
ja rzadko mam poczucie zaspokojenia, rozumiem chyba zatem kolezanke

Gość Nieznajomy123
To nie tylko "babski" problem , moze nawet wsrod kobiet jestescie wyjatkami :-) Ale pozdrawiam Was "wyjątki" :-)

Gość gość
Ja nie mam faceta i nie wiem czy to z tego powodu mam ciągłą ochotę na seks...Praktycznie tylko jak śpię to nie mam ochoty,no chyba,że mam jakiś erotyczny sen, to rano ochota jest jeszcze większa.W czasie owulacji czasami mam wrażenie,że zaraz zacznę się rzucać na panów na ulicy ;)

Gość ona lat 33
Martuska,ja nawet czasem rezygnuje z seksu bo wiem,ze sie tylko niepotrzebnie rozkrece i bedzie mi malo i malo.zna ktos takie uczucie??

Gość Anony
Ona lat 33 potrzebujesz faceta który będzie miał taką samą ochotę na seks co Ty... To jest już połowa sukcesu ;) Jednak faceci często nie wytrzymują długo, ale są wyjątki..

Gość martuska28lb
hm no rozumiem. chodzilam kiedys z takim muzykiem, on mial podobne sprawy. jak mieszkalismy razem to jak kroliki co chwila akcja, a i tak chodzilismy naladowani. jakis czas temu wspominalismy stare czasy i mowie mu, ze wciaz mam to samo poczucie, a on ze kreatywnosc ratuje. w sensie on duzo robi muzyki, zajmuje sie sztuka tez, etc. ponoc seksualna i tworcza energia to to samo. nie wiem, ja nie mam takiej tworczej pasji, chyba ze sex :P a tak powaznie, to obecny kochanek jest w stanie mi dac sporo spelnienia, aczkolwiek za 2-3h znow mam pobudzenie, wrecz niepokoj w srodku z powodu braku akcji

Gość gość
tylko gdzie tu czas na zarabianie kasy? A może połączycie przyjemne z pożytecznym? Będziecie zaspokojone i będziecie zarabiały duuużo kasy!

Gość ona lat 33
kiedys bylam tancerka-akrobatka.juz nawet taniec i powyginane ruchy kojarzyly mi sie z czystym seksem.cale szalenstwo zaczelo sie jednak przed 30-stka.wtedy to wlasnie u kobiet g***townie podskakuje libido.juz kilka razy czytalam,ze to libido sie jeszcze poteguje po 40-stece:Ozdechne chyba.nigdy nie rozumialam jak ktos pisze,ze bez seksu mozna zyc.przeciez to sie na glowe rzuca i to powaznie.

Gość Anony
Ja jestem facetem, ale wiem jak to jest być niezaspokojonym. Brak skupienia i ta ciągła myśl o seksie... Niewiele jest takich kobiet jak Ty ona lat 33 :)

Gość ona lat 33
hehe mi juz sie chyba na mozg rzuca.od kilku dni namietnie ogladam gejowskie p***o:PSM tez mi sie zaczyna wlaczac.dzisuaj np.to juz sie skupic nie moge na niczym bo mysle jakby to bylo jakbym sie z kims spotkala i sprobowala tego czy owego.i tak od switu..

Gość gość
Ona, podziel się z moją żoną. :-P Liczyłem najpierw, że po 30 -tce, potem, że po 40-tce jej skoczy, a e nawet nie drgnęło. Ciesz się tym darem a nie wydziwiaj.

Gość Nieznajomy123
A moze wlasnie chcesz sprobowac ...? :-) "tego i owego"

Gość Radek wiecznie napalony
no wypisz wymaluj mam to samo:)

Gość Anony
Może masz jakieś niespełnione fantazje z SM i dla tego, spróbuj ;) Uwielbiam takie kobiety jak Ty. Napisz jak to jest u Ciebie z SM, wolisz jak Mężczyzna ma panowanie czy Ty ?

Gość ona lat 33
napewno wyprobuje´´to i owo´´tylko zebym tak nie myslala non stop o tym.nic nie poradze,mysle i to jest silniejsze ode mnie.i to mnie wlasnie denerwuje.

Gość Anony
Musisz się rozładować, spełnić swoje fantazje. Masz po prostu większą potrzebę i ochotę na seks niż inne kobiety, więc powinnaś częściej uprawiać seks. To jest moje zdanie :)

Gość Nieznajomy123
Ja wiem ze jak sie pojawiaja takie mysli to nie daja spokoju dopuki sie ich nie rozladuje ..... potem na jakis czas jest spokojniej ...

Gość ona lat 33
tak za bardzo zdominowana to nie chialabym byc.nie jestem ulegla.ja moge natomiast dominowac:)....kiedys poznalam faceta ubranego w skore,wyladowalismy w lozku.facet byl dominujacy ale mi sie to nie spodobalo i zaczelismy sie szarpac:)niezla jazda, jak na ringu:)bylo naprawde super,powtorzylismy to jeszcze raz,jednak ten pierszy raz byl o niebo lepszy bo byl spontaniczny.totalny odlot to trzeba przezyc bo slowa tego nie nie opisza.

Gość Anony
Ja lubię być zdominowany przez kobietę, ale czasami, rzadziej zdarza mi się, że wolę dominować nad kobietą. Uwielbiam kobiece stopy i lubię kiedy kobieta kładzie mi je na twarzy, lekko mnie nimi bije, w tedy ja je biorę i pieszczę, biorę do buzi ssę całuje.. To taki mój fetysz ;) Uwielbiam jeszcze kiedy kobieta siada przy mojej buzi cipką, a ja robię jej dobrze językiem.. Się teraz rozmarzyłem...