Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fpytający

Seks z nieznajomą z internetu

Polecane posty

Gość Fpytający

Zgodzilibyście się, nie znacie tej osoby zupełnie, spotykacie się pierwszy raz od razu na parę dni i nocy.

Gość gość
raz tak mialem wpadla do mnie po rozmowie na chatke ..krztalty miala bardzo rubinowskie ale bylo ok potem rano odwiozlem ja prosto do pracy .... Do dzis zyje jestem zdrowy i mam mile wspomnienie

Gość Zenon L
rubinowskie? znaczy takie od telewizora rubin?

Gość gość
rubensowskie SORKA :-)

Gość gość
Zenon :tam były i "krztałty" i "rubinowskie":P ciekawy zestaw:P:P

Gość Zenon L
widziałem, ale ja się ortografii nie czepiam, to walka z wiatrakami jest

Gość Fpytający
Czyli to nic złego? nie wiem czemu ale mam obawy...

Gość gość
ciekawe akcje was spotykają:-P

Gość gość
Fpytający-wszystko zależy od tego,na ile prawdziwie przedstawiła się ta osoba.Jak długo ze sobą pisaliście?Dlaczego pomysł na tak długie spotkanie?Nie kawa na początek?Za dużo tu niejasności.

Nie zgodzilabym sie.Na poczatek powinnismy nadawac na tej samej fali .. kawka potem pogaduchy i poznanie sie...a sex oj to juz zalezy :D

Gość gość
spotkałem się na kilka dni z osobą poznaną w necie ale długo pisaliśmy i rozmawialiśmy

Gość gość
Ja kiedys przypadkowo zaczołem pisac na czacie z jakas panienka. Rozmowa nam sie kleila i potem prześlismy na gg Okazało sie ze ona jest z miasta obok okolo 50 km ma wlasny maly zaklad fryzjerski i czasami do mojego miasta zajezdza No i pierwszy raz sie spotkalismy bylo ok bez seksu spacer i takie tam pitu pitu Mowila ze ma meza pracuje zagranica ale juz sie prawie rozwodza i takie tam No i tak nie swiadomie stalem sie kochankiem... sex byl boski robilem to z nia na rozne sposoby a jak wycigalem z cipki palke to strzelalem na maxa jak nigdy dotad . Lodzik pierwsz sort Nie lubila tylko z polykiem . Bzykalismy sie u mnie w domu i u niej w domu . Raz nawet w ich sypialni ale caly czas byla kwestia ze sie rozchodza Goliem jej cipke gdy on wyjechal na godzine do mamy. Akurat przejezdzalem namawial zeby zajechac nie chcialem ale poped byl silniejszy. Zachodze w strachu , napiecei rosnie ona siwezutko po kapieli i pyta sie czy jej cipcie ogole No i ogoliem wylizalem pobzykalem na krzeselku od tylu i do domu . Niestety urwalem pozniej kontakt bo z tym odchodzeniem od meza to zaczynalo gruba sciema pachniec Wiec nie chialem brnac dalej Choc do dzis mam erotyczne fantazje z nia... a zaczelo sie niewinnie na czacie interi od " hallo jak sie masz ?" :-)

Gość gość
A na mnie się obraził taki netowy chłopak,też długo pisaliśmy,zauroczył mnie nawet ,ale wiecie co?On jest bardzo popularny na jednym z pokoi wp.czytałam na aplecie jak się laski do niego łasiły,on niby grał rolę twardziela i dość obesowo się do nich odnosił,jednak mnie to zaniepokoiło. Czy można zaufać takiemu?Pomyślałam że on może mieć wiele takich privóv jak ze mną i co tydzień z inną się spotykać,a muszę przyznać że diabelnie przystojny.....