Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za艂amana za艂amana

zdradza

Polecane posty

Go艣膰 za艂amana za艂amana
nie mam materaca :P i jeszcze raz pisz臋, 偶e nie to jest teraz moim problemem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
pi膰 p*******膰 nie 偶a艂owa膰 bieda musi pofolgowa膰 :-):-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co ch艂opu 偶a艂ujesz i tak go nie upilnujesz ja mam kochanka 4 lata i jako艣 nie da艂am sie z艂apa膰 mam 2 tel. M臋偶a mam wspania艂ego ale kochanek ma to co艣 co mnie przyci膮ga do niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
dlaczego sie z tym ukrywasz, przecie偶 sama piszesz 偶ebym odpu艣ci艂a, tw贸j m膮偶 by odpu艣ci艂, jakby sie dowiedzia艂 偶e sypia z k***膮...??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze zdrad膮 jest tak jak z sexem jak raz spr贸jesz to ju偶 ci膮gnie wiem co艣 na ten temat chcia艂am zak膮czy膰 ten chory zwi膮zek ale gdy sie spotkam z moim kochankiem i on patrz膮c mi w oczy m贸wi 偶e mnie kocha nie potrafie z tym sk膮czyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
nie szkoda ci m臋偶a 偶e go oszukujesz?? piszesz ze jest wspania艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sory nie jestem k***膮 tak jak piszesz bo k***a bie偶e kase za sex delikatnie m贸wi膮c moge by膰 jedynie cicho dajk膮 a w 9 przykazaniu jest nie po偶膮daj 偶ony bli偶niego swego a o m臋偶u nie wspomiano :-):-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widocznie jeste艣 do bani w 艂贸偶ku skoro ma kochank臋 bo gdyby mia艂 super to by nie szuka艂 innej a we偶 mu do buzi i zr贸b loda zobaczysz facet bendzie w 7niebie i nie bendzie szuka艂 innej moja mi te偶 ci膮gnie i nie latam bo 偶onka mi dogadza :-):-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ide spa膰 do m臋偶usia na ciep艂e nu偶ki bo jest ju偶 pu偶no a jeszcze sexik wskazany dobranoc wszystkim co maja z kim sie dzi艣 kocha膰 a kto nie ma niech 偶a艂uje :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja te偶 wskakuje m臋偶owi do 艂uzla a ta za艂amana niech wynajmid najlepiej detektywow zamiast pyta膰 sie jak sie wyci膮ga bilingi hehe ale k***a ona zakr臋cona a偶 mi jej szkoda a jaka 艣wi臋to jebliwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noc_ciemna
wsp贸艂czuj臋 Ci, gdyby mi si臋 to przytrafi艂o nawet 10 lat po 艣lubie, by艂abym pewnie te偶 za艂amana, ale dzisiaj (22lata po 艣lubie) bym si臋 chyba ucieszy艂a... wiedzia艂abym 偶e jest nadal m臋偶czyzn膮.... niestety od dawna m贸j m膮偶 jest impotentem, nie chce si臋 leczy膰 a nawet nie chce rozmawia膰 o seksie... 偶ycie jest brutalne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja Ciebie autorko rozumiem, niby nic nie znacz膮cy incydent a jednak mysli po g艂owie chodza....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem 25lat po 艣lubie i od 3lat mam kochanka i gdyby nie on to bym sie zanudzi艂a w swoim zwi膮zku je艣li prze偶yjesz 20letni stasz ma艂偶e艅ski to bendziesz na 偶ycie patrzy艂a inaczej ja bend膮c pare lat po 艣lubie te偶 tak my艣la艂am jak tak mo偶na gdzie przysi臋ga mau偶e艅ska brzydzi艂am sie na my艣l o kochanku ale teraz no cu偶 偶ycie jest kr贸tke i trzeba zniego czerpac ca艂ymi gar艣ciami . :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak z takim sta偶em chce sie odskoczni od codzienno艣ci a ma偶 po 25 latch to prze偶ytek trzeba wymieni膰 na leprzy model

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
jeste艣cie 偶a艂osne naprawd臋, wymieniacie sobie m臋偶贸w na lepszy model jak rzecz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No c贸偶 takie jest 偶ycie i nie zawsze ono jest us艂ane r贸偶ami a ty co my艣la艂a艣 偶e me偶ulek zawsze bendzie taki potulny jak baranek ? Je艣li wsi膮dziesz do auta i nie bendziesz mog艂a drzwi zamkn膮膰 to znak 偶e ci rogi doprawi艂 haha :-):-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣lisz 偶e jak mu sprawdzisz bilingi to on ci sie do wszystkiego przyzna ? Nie b膮dz naiwna z艂apiesz go za r臋ke to on powie 偶e to mie jego je艣li zdradzi艂 raz to ju偶 bendzie zdradza艂 wiem z w艂asnego do艣wiadczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
tak, bior膮c 艣lub tak w艂a艣nie my艣la艂am, 偶e b臋de tylko ja. Naiwna jestem nie???? i chyba jeszcze bardziej g艂upia. Je艣li znajd臋 bilingi i oka偶e si臋 z nich to co si臋 oka偶e to od niego odejd臋, bez wzgl臋du na to czy si臋 przyzna czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
ludzie wy mi za chwil臋 wm贸wicie 偶e to ja jestem nienormalna, oczekuj膮c wierno艣ci od m臋偶a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty my艣lisz 偶e jak od niego odejdziesz to ca艂y czas bendziesz sama napewno nie ale ten dr贸gi te偶 cie zdradzi uwie偶 takie jest 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
Napisa艂am mu dzisiaj w li艣cie, 偶e zaczynamy wszystko od nowa ale musimy zacz膮膰 od szczero艣ci. Przyzna si臋, przemy艣l臋 to, zacznie znowu kr臋ci膰, nie mamy o czym rozmawia膰,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co przed艂u偶asz t膮 agonie, po co w og贸le rozmawia膰 z takim cz艂owiekiem? To zdrajca, 艣mie膰, zywe g***o!!! Nie szanuje Ci臋. Je艣li masz jakiekolwiek resztki godno艣ci, odejd藕 od niego bez s艂owa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha kusi cie jak diabe艂ek zostaw go a mo偶e ten go艣膰 kr臋ci z twoim me偶em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
przeczyta艂 list, powiedzia艂 偶e ma to w d***e. kaza艂am si臋 mu wynosi膰. wyszed艂 :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyjaci贸艂katwoja
Czyli nie chce byc z toba ... Czegos mu brakowalo . Mo偶e to wcale nie o seks chodzimo偶e nie te charaktery albo monotonia ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyjaci贸艂katwoja
Chcesz by膰 z nim czy chcesz to zako艅czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
nic na si艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
teraz to co艣 znaczy co ja chce?? skoro on ma to w d***e....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyjaci贸艂katwoja
G艂owa do g贸ry znajd藕 w sobie si艂臋. ! Olej go !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana za艂amana
ja to jako艣 prze偶yj臋, wyp艂acz臋 si臋, i z dnia na dzie艅 b臋dzie lepiej. Ale szkoda mi tylko dziecka, 偶e ma takiego ojca co nie chce walczy膰 o normaln膮 rodzin臋.

Udost臋pnij ten post