Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana załamana

zdradza

Polecane posty

Gość załamana załamana
nie mam materaca :P i jeszcze raz piszę, że nie to jest teraz moim problemem

Gość gość
pić p*******ć nie żałować bieda musi pofolgować :-):-)

Gość gość
Co chłopu żałujesz i tak go nie upilnujesz ja mam kochanka 4 lata i jakoś nie dałam sie złapać mam 2 tel. Męża mam wspaniałego ale kochanek ma to coś co mnie przyciąga do niego

Gość załamana załamana
dlaczego sie z tym ukrywasz, przecież sama piszesz żebym odpuściła, twój mąż by odpuścił, jakby sie dowiedział że sypia z k***ą...??

Gość gość
Ze zdradą jest tak jak z sexem jak raz sprójesz to już ciągnie wiem coś na ten temat chciałam zakączyć ten chory związek ale gdy sie spotkam z moim kochankiem i on patrząc mi w oczy mówi że mnie kocha nie potrafie z tym skączyc

Gość załamana załamana
nie szkoda ci męża że go oszukujesz?? piszesz ze jest wspaniały

Gość gość
Sory nie jestem k***ą tak jak piszesz bo k***a bieże kase za sex delikatnie mówiąc moge być jedynie cicho dajką a w 9 przykazaniu jest nie pożądaj żony bliżniego swego a o mężu nie wspomiano :-):-)

Gość gość
Widocznie jesteś do bani w łóżku skoro ma kochankę bo gdyby miał super to by nie szukał innej a weż mu do buzi i zrób loda zobaczysz facet bendzie w 7niebie i nie bendzie szukał innej moja mi też ciągnie i nie latam bo żonka mi dogadza :-):-)

Gość gość
Ide spać do mężusia na ciepłe nużki bo jest już pużno a jeszcze sexik wskazany dobranoc wszystkim co maja z kim sie dziś kochać a kto nie ma niech żałuje :-)

Gość gość
To ja też wskakuje mężowi do łuzla a ta załamana niech wynajmid najlepiej detektywow zamiast pytać sie jak sie wyciąga bilingi hehe ale k***a ona zakręcona aż mi jej szkoda a jaka święto jebliwa

Gość noc_ciemna
współczuję Ci, gdyby mi się to przytrafiło nawet 10 lat po ślubie, byłabym pewnie też załamana, ale dzisiaj (22lata po ślubie) bym się chyba ucieszyła... wiedziałabym że jest nadal mężczyzną.... niestety od dawna mój mąż jest impotentem, nie chce się leczyć a nawet nie chce rozmawiać o seksie... życie jest brutalne....

Gość gość
ja Ciebie autorko rozumiem, niby nic nie znaczący incydent a jednak mysli po głowie chodza....

Gość gość
Ja jestem 25lat po ślubie i od 3lat mam kochanka i gdyby nie on to bym sie zanudziła w swoim związku jeśli przeżyjesz 20letni stasz małżeński to bendziesz na życie patrzyła inaczej ja bendąc pare lat po ślubie też tak myślałam jak tak można gdzie przysięga maużeńska brzydziłam sie na myśl o kochanku ale teraz no cuż życie jest krótke i trzeba zniego czerpac całymi garściami . :-)

Gość gość
No tak z takim stażem chce sie odskoczni od codzienności a maż po 25 latch to przeżytek trzeba wymienić na leprzy model

Gość załamana załamana
jesteście żałosne naprawdę, wymieniacie sobie mężów na lepszy model jak rzecz

Gość gość
No cóż takie jest życie i nie zawsze ono jest usłane różami a ty co myślałaś że meżulek zawsze bendzie taki potulny jak baranek ? Jeśli wsiądziesz do auta i nie bendziesz mogła drzwi zamknąć to znak że ci rogi doprawił haha :-):-)

Gość gość
Myślisz że jak mu sprawdzisz bilingi to on ci sie do wszystkiego przyzna ? Nie bądz naiwna złapiesz go za ręke to on powie że to mie jego jeśli zdradził raz to już bendzie zdradzał wiem z własnego doświadczenia

Gość załamana załamana
tak, biorąc ślub tak właśnie myślałam, że będe tylko ja. Naiwna jestem nie???? i chyba jeszcze bardziej głupia. Jeśli znajdę bilingi i okaże się z nich to co się okaże to od niego odejdę, bez względu na to czy się przyzna czy nie.

Gość załamana załamana
ludzie wy mi za chwilę wmówicie że to ja jestem nienormalna, oczekując wierności od męża

Gość gość
A ty myślisz że jak od niego odejdziesz to cały czas bendziesz sama napewno nie ale ten drógi też cie zdradzi uwież takie jest życie

Gość załamana załamana
Napisałam mu dzisiaj w liście, że zaczynamy wszystko od nowa ale musimy zacząć od szczerości. Przyzna się, przemyślę to, zacznie znowu kręcić, nie mamy o czym rozmawiać,

Gość gość
Po co przedłużasz tą agonie, po co w ogóle rozmawiać z takim człowiekiem? To zdrajca, śmieć, zywe g***o!!! Nie szanuje Cię. Jeśli masz jakiekolwiek resztki godności, odejdź od niego bez słowa

Gość gość
Haha kusi cie jak diabełek zostaw go a może ten gość kręci z twoim meżem

Gość załamana załamana
przeczytał list, powiedział że ma to w d***e. kazałam się mu wynosić. wyszedł :( :( :( :(

Gość przyjaciółkatwoja
Czyli nie chce byc z toba ... Czegos mu brakowalo . Może to wcale nie o seks chodzimoże nie te charaktery albo monotonia ...

Gość przyjaciółkatwoja
Chcesz być z nim czy chcesz to zakończyć?

Gość załamana załamana
nic na siłę

Gość załamana załamana
teraz to coś znaczy co ja chce?? skoro on ma to w d***e....

Gość przyjaciółkatwoja
Głowa do góry znajdź w sobie siłę. ! Olej go !

Gość załamana załamana
ja to jakoś przeżyję, wypłaczę się, i z dnia na dzień będzie lepiej. Ale szkoda mi tylko dziecka, że ma takiego ojca co nie chce walczyć o normalną rodzinę.