Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana załamana

zdradza

Polecane posty

Gość gość
wrócil już od mamusi i znowu poszedl?

Gość załamana załamana
no wrócił, dałam mu ten list o pisałam pół nocy. przeczytał, powiedział, że ma to w d***e. Kazałam mu się wynosić, wyszedł i go nie ma :(

Gość gość
Dziwnie szybko się to rozwiązało. Aż nie wierzę, że to prawda. Dopiero wczoraj nabrałaś podejrzeń, a już dziś mąż oświadczył, że ma w d...pie wasze małżeństwo? Zatem musiał od dawna kręcic z innymi babami. Niczego wcześniej nie zauważyłaś?

Gość gość
Skącz z tą farsą :-)

Gość załamana załamana
oglądał się za innymi, widziałam w nim ogólne zainteresowanie innymi, to da się wyczuć. Ja sama nie wierze w to co sie stało, myślałam że sobie wszystko wyjaśnimy, byłam pewna że po liście zmięknie. nie moge tego zrozumieć, zostałam z dzieckiem na rękach a on wyszedł.

Gość gość
sa dwie opcje tutaj. jedna, za masz jakies urojenia i twoj wlasny maz mysli ze ma p**********a zone. Moj maz ma kolezanki, wyrzucam go z domu zeby poszedl gdzies z kolegami itp. Ty nawet jesli jestes zone nie masz prawa do jego prywatnosci. takie cos jak rocznica itp nie wiele znaczy druga opcja. twoj maz ma kochanke. Moja kolezanka (po 20 letnim slubie znalazla sobie frajera na seks). powiedziala raz mezowi, ze idzie do jednej ze swoich kolezanek na kawe. pech chcial, ze maz spotkal przypadkowo ta kolezanke i zapytal sie gdzie jest zona. Ona mu powiedziala , ze juz sie rozeszly. ten dzwoni do zony a ta mowi, ze wciaz jest u kolezanki. Nie bylo zadnego dowodu zdrady. maz cos tam podejrzewal. Kazal jej sie wynosi a ona zamiast wypierac sie oskarzen co zrobila? Wyniosla sie! Tylko ty mozesz zadecydowac co bedzie z Wami od tej pory. Mysle , ze powinnas z nim szczerze porozmawiac i wtedy podjac decyzje.

Gość załamana załamana
Tak, oczywiście że rocznica niewiele znaczy, a na pewno na pierwszy rzut oka nie świadczy o zdradzie. Ale dlaczego on się tak zmieszał, dlaczego nie potrafił tego logicznie wytłumaczyć? A szczerze porozmawiać chciałam, po to pisałam ten list, ale jak usłyszałam że on ma to w d***e, ręce mi opadły.

Gość gość
jazgoczesz nam już drugi dzień, podejrzewam, że jemu też dałaś dobrze popalić. I facet się wyniósl i myślę, że słusznie

Gość załamana załamana
pooglądałam sobie jeszcze nasze wspólne zdjęcia... idę spać..dobranoc nie pasuje moje jazgoczenie? - WYPAD

Gość gość
tak, tak poużalaj się jeszcze trochę

Gość gość
Prowo i to marne

Gość załamana załamana
chciałabym

Gość gość
Załamana, wyjaśniło się coś? Może mąż przemyślał i zechce wrócić i naprawiać?

Gość załamana załamana
mąż przyjechał, tłumaczył się, że nie chciał tak powiedzieć, że był zły itd prosił o szanse i dalej szedł w zaparte, że on nie wie kto mu to zapisał w kalendarzu. Przemyślałam sobie to wszystko i dałam mu szanse, ale nie dlatego że tak bardzo mi zależy na nim. Dałam mu szanse, żeby móc go obserwować. Teraz już nie mam żadnych wyrzutów, sprawdzam mu wszystko jak leci, telefon, kieszenie... :P

Gość gość
no i dobrze popieram ze sprawdzasz bo strcilasi zaufanie wiem cosi na ten temat

Gość załamana załamana
a byłam taka naiwna, ze nie sprawdzałam. teraz wiem, ze głupia byłam. niestety wiem ze to moze chamskie i nie powinnam, ale będę.

Gość gość
to nie jest chamskie, ich trzeba sprawdzac, taka prawda