Gość gość Napisano Październik 1, 2013 Po rocznym związku dobiła mnie codzienność .. było nudno nie działo się nic wręcz przeciwnie wydawało mi się , że wszystko gasło . Zauważyła to pewna osoba , z którą coraz częściej zaczęłam rozmawiać . Po pewnym czasie ja również zaczęłam coś czuć do tej osoby . Powiedziałam mojemu ex że go nie kocham .. że nie możemy być razem . Bardzo szybko pożałowałam swojej decyzji .. zaczęłam tęsknić .. zdałam sobie sprawę kto tak na prawdę jest dla mnie ważny . Będąc na jednej z imprez napisałam że tęsknię ... odpisał że tęskni i śnię mu się po nocach . Postanowiłam z nim o tym porozmawiać .. stwierdziliśmy że postaramy się aby znowu było dobrze . W między czasie przeżyliśmy na prawdę gorące chwile .. . niestety mieliśmy bardzo mało czasu dla siebie . Spytałam czy o tym wszystkim myślał .. on odpowiedział że tak że nie ma czasu i nie chcę żeby wyglądało to tak że mnie olewa .. że to chyba na prawdę nie ma sensu .. :( nie wiem co o tym myśleć proszę o pomoc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach