Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokodżambo1111

Mam na haczyku kolejnego faceta

Polecane posty

Gość kokodżambo1111

Z jednym już praktycznie zakończyłam, bo nagle pojawiły się u niego jakieś skrupuły, może wyrzuty sumienia, że zdradza żonę. Podobno starają się o dziecko, tylko ona nie może zajść. Zdradził mnie z nią niezliczoną ilość razy. Teraz mam na oku drugiego, więc tamten poszedł w odstawkę. Zarzuciłam już na niego sieci, wystarczyło kilka komplementów, miłe słowo, zalotny uśmiech. Napisałam mu że jest przystojny itd, początkowo się bronił, pisał "spokojnie, bo się zarumieniłem" itd. Przyjechał do mnie wczoraj do pracy pod jakimś kiepskim pretekstem i gadaliśmy chyba godzinę. Jak wyszedł zaraz dostałam od niego smsa "fajnie mi się z Tobą rozmawia Ewciu:-) ".

Gość kokodżambo1111
miało być zdradził ją ze mną niezliczoną ilość razy

Gość gość
No i co satysfakcję masz z tego?

Gość kokodżambo1111
Tak, mam satysfakcję i wielką przyjemność z flirtowania i podrywania facetów, a jak udaje mi się ich uwieść to już w ogóle jestem happy

Fantastyczne, wartosciowe i sensowne życie prowadzisz:) Ty masz c i p ke oni p e nisy, czegoz chciec wiecej?;)

Gość kokodżambo1111
Wbrew pozorom nie chodzi o seks. Chodzi o satysfakcję, że kolejny facet jest mną zauroczony i jakby sprawdzenie się, swoich umiejętności "łowieckich" hehe

a jakis innych celow w zyciu nie masz? bo wiesz, ten talent to tak do 40tki Ci posluzy, potem nie osiagniesz satysfakcji przez nastepne pol wieku;)

Koko - spróbuj ze mną. Wiele próbowało i żadnej się nie udało. Po prostu mojej żonie dorastały do pięt. A z figury, ponoć były tak zajbiaszcze że w firmie każdy za nimi wodził wzrokiem. I co? I nic. Facetowi z charakterem żadna spódniczka oczu nie zamydli.

Gość gość
pobierampliki a ile jestes po slubie?

Gość kokodżambo1111
Nikt tu nie mówi o rozkładaniu nóg. Uwodzę ich słowem, uśmiechem, spojrzeniem, czułym gestem, pocieszeniem, zainteresowaniem ich osobą. Absolutnie nie ma w tym podtekstu seksualnego. A wy faceci łapiecie się na to.

Oj dziewczyno natniesz się na takiego jak np ja i co ? Przykro Ci będzie a może i wstyd .

Gość kkokodżambo1111
To znaczy jakiego faceta?