Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie zna na kredytach 40 tys na 15 lat ile wyniesie rata

Polecane posty

Gość gość

Na 15 lub 20 lat i w jakim banku chodzi o kredyt do mieszkania tyle mi brak

Gość gość
To zależy jak kredyt jest oprocentowany.

Gość mamaizona
dokladnie, zalezy na ile %

Gość dla mnie nic do kupienia w Pol
a masz firmę, czy kredyt na os, prywatną?

Gość gość
wejdź na stronę banku i znajdź zakładkę -"symulacja kredytowa"

Gość gość
Kredyt na osobe prywatna. Wlasnie mam net w tel i tam strony bankow nie chca mi sie otwierac bo za duza rozdzielczosc. Chodziloby o kwote 40 tys na okres 15/20 lat. Ile by wtedy miesieczna rata wyszla przy takiej samej racie co miesiac. Bardzo prosilabym o pomoc.

Gość gość
40 tysiecy na 20 lat? poyebalo cie dziewczyno?to sie w gora 10 lat splaca, na 20 lat to sie bierze kredyty po 200-300 tysiecy

Gość gość
Mi zalezy na niskiej racie a nie na szybszej splacie. Ty nozesz i 400 wziac.

Gość gość
690 zł na 120 miesięcy w pocztowym

Gość gość
Jaki to ma być rodzaj kredytu. Są różne -mieszkaniowe, gotówkowe, konsolidacyjne czy samochodowe.

Gość gość
Idź do banku tam Ci powiedzą. Co z tego, że z symulacji wychodzi np. 790 zł jak do tego są prowizje, ubezpieczenia....i rata może być np. 750 zł. Dużo banków daje mniejszą prowizję jeśli mamy u nich konto. No i zależy jaki kredyt.

Gość gość
sorry, ale nie da ci zaden bank smiesznych 40 tys na taki okres kredytowania na 20 lat to sie bierze kredyt hipoteczny a nie jakies smieszne sumy

Gość gość
"Mi zalezy na niskiej racie a nie na szybszej splacie..." No to masz pecha :P Przekalkuluj to sobie dobrze, bo przy dlugim teminie splaty w koncowym rozrachunku splacisz 3 razy tyle ile wezmiesz :O ... naprawde nie warto.

Gość gość
pierwsza kwota miała być 690 a nie 790 zł

Gość gość
autorka nie kuma chyba co to jest kredyt i na czym polega:D:D:D

Gość gość
Chodzilo mi o kredyt hipoteczny. Mamy szanse kupic mieszkanie mamy 120 tys i brakuje nam 40 tys. Chcielismy dac wklad wlasny do tego mieszkania w postaci 120 tys a 40 tys wziac na hipoteke tak na minimum 15 lat. Bo wiadomo ze potem dojda koszty utrzymania mieszkania czynsz remont i placenie rat po 1000 zl miesiecznie bedzie za duzym obciazeniem. Chcielibysmy miec rate w wysokosci do 500 zl maks.

Gość gość
40 tys to maksymalnie w banku na 10 lat ci rozlicza ale licz się z tym ze splacisz drugie tyle a wiec bez sensu. Takie śmieszne pieniądze to max na 5 lat się bierze zęby za tym wjsc i nie płacić drugie tyle odsetek. Wyjdzie wam do tysiąca maxymalnie miesięcznie na 5 lat nawet mniej

Gość gość
Ale chodzi o to ze nie stac nas bedzie na tak duza rate kredytu tj 1000 zl. Bo do tego dojdzie czynsz prad i.inne oplaty. Dlatego chcielibysmy na dluzej wiemy ze sie splaci wiecej ale innego wyjscia nie mamy jesli chcemy mieszkanie kupic.

Gość gość
Ale żaden bank nie rozlozy kwoty 40 tys na 15 lat. Wiem bo tez bralam kredyt tej kwoty max na 7 lat dawali. W dwóch bankach owszem zgodzili się na 12 lat ale rata wynosiła 550 czyli w miarę ok ale po spłacie wyszło by prawie 80 tys to drugie tyle.

Gość gość
ale jesteście wszystkie mądre autorko, oczywiście że dadzą Ci 40 tyś. na więcej niz 10 lat. Ja wzięłam 10 tyś na 3,5 roku i dało się bez problemu. W banku spółdzielczym (rate mam 300 zł z groszami).

Gość Alicja Bednarek

Kredyt gotówkowy czy pożyczka gotówkowa na 15 lat nie jest dostępna w żadnym banku. Maksymalny okres kredytowania w przypadku kredytu/pożyczki gotówkowej to 10 lat. Przy dłuższym okresie kredytowania możliwa jest tylko pożyczka hipoteczna, której zabezpieczeniem jest hipoteka na nieruchomości.

-----

http://kredytyporownywarka.pl/