Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednystudent27

Jak mam przeżyć miesiąc za 5 tysięcy zł

Polecane posty

Gość biednystudent27

Witajcie. Matka mnie zostawiła i wyjechała na miesiąc do sanatorium. Przez ten zcas muszę żyć z wlasnych pieniedzy. Co prawda rachunki mam oplacone ale wydatki na jedzenie, paliwo do 2 aut i wyjazdy do dziewczyny musze oplacać sam. Pracowalem troche w wakacje i obawiam się że 5 tsyiecy mi nie starczy...patzrac na wydatki z konta. zanzaczam że nie wydaje pieniedzy na bzdury typu nowe telewizorki, komputery itp. Prosze dajcie jakies wskazowki jak rozsadnie przeżyć za te kwotę. jade z dziewczyna na weekend w gory i z 5 tys pewnie zrobi się 4....

Gość gość
ile wydajesz na paliwo??

Gość biednystudent27
ok 3 tysiace miesiecznie przez wakacje, teraz troche mniej ale generalnie ze 2 tys napewno...

Gość gość
to gdzie ty tyle km robisz??

Gość biednystudent27
do dziewczyny mam 90 w 1 strone oprocz tego wyjazdy po polsce turystycznie. teraz juz mniej. jedno auto na benzyne drugie na gaz. ale to na gaz juz ledwo zipie i w dlasza trase nim strach jechac

Gość gość
Wiec po pierwsze niech dziewczyna tez do ciebie od czasy do czasu przyjezdza,po drugie dlaczego tylko ty masz placic za wypad na weekend?niech sie polowe dolozy.jak ja nauczysz to tak będzie pasozytowac na tobie,a potem odkubie cię alimentami do zera.nie bądź glupi,a 5000 na osobę to dużo wiec,sie juz tak nie zal.

Gość gość
wsadź sobie w duupę palec , gawędziarzu

Gość gość
o boze co za.... rodziny utrzymuja sie za 1800zl przez miesiac a Ty nie wiesz czy ci starczy 5tys wez sie stuknij !!!!

Gość gość
Ja myślę, że podczas wyjazdów możesz dziewczynie zorganizować dodatkowy zarobek jeżeli jest atrakcyjna i utalentowana ;) Dacie radę. PS. Jak byś zapytał jak przeżyć za 2 tys. to może jeszcze byłoby to wiarygodne.

Gość szeregowy czereśniak
przecież obiadów nie musisz gotow ać. Możesz się na stypę załapywać

Gość biednystudent27
to nie prowokacja. moja dziewczyna jest bieda i k**y z niej robił nie bede. boże tylko 4 tys mi zostanie od 7 pazdziernika, no może 4,5 bo 500 wygralem w multilotka :( pomożcie mi ludzie

Gość gość
Ja razem z mężem mamy 5500 tys.Dwójka dzieci i dom w budowie(bez kredytu),więc o czym mowa???

Gość gość
Ja bym się na budowę domu nie porywał, ale kto bogatemu zabroni. "Studenta" olej, bo to prowo raczej marne.

Gość biednystudent27
to nie zadne prowo, naprawde mam tyle na przeżycie

Gość Rachmani
idź do MOPSU. Na pewno ci pomogą, biedaku :P