Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mam ciągle pisać smsy

Polecane posty

Gość gość

Czy ja mam pierwszy wychodzić zawsze z inicjatywą i pisać smsy. Dlaczego dziewczyna nie może mi napisać np. jak minął dzień itd...

Gość R78
W dużej mierze zależy to od Waszej relacji - jesteście tylko znajomymi czy oficjalnie parą?

Gość gość
Narazie znajomi, liczę na coś więcej. :)

Gość gość
To moze ona na nic nie liczy i bardzo ja nie interesuje jak minal ci dzien a odpisuje z grzecznisci, nie pisz jako pierwszy przez kilka dni i zobaczysz czy sie sama odezwie,

Gość R78
Na początku to do faceta należy zagadywanie - czyli w przypadku kontaktu telefonicznego dzwonienie czy wysyłanie smsów. Dopiero z czasem jest pora na jej kroki. Wiadomo, że miło jest, gdy dziewczyna sama zahaczy, ale zwłaszcza w przypadku tych bardziej wartościowych dziewczyn nie licz na to, że na początku kobietka się będzie bardzo starała. To męska rola ;)

Gość gość
świat pędzi do przodu, jest tyle obowiązków i spraw na co dzień, najczęściej rozmawia się tylko z tymi co są w domu i w pracy/szkole, na resztę nie ma czasu, dziewczyna pewnie nie jest zaangażowana emocjonalnie w waszą znajomość, ma czasu i ochoty pisać smsów jeśli chcesz ją poderwać to tak, musisz cały czas pierwszy pisać i jako pierwszy dzwonić, przychodzić, próbować umawiać się, inaczej zlejesz się z tłem wydarzeń

Gość Oleandra28
Nie wiem czemu tak jest, ale zawsze gdy to facet mnie zaczepia, wszystko jest super, a gdy ja napiszę czy zadzwonię, to rozmowa się nie klei. W efekcie przestaję się odzywać pierwsza, bo odczuwam to jako narzucanie mu się. Inną sprawą jest fakt, że w jakimś stopniu oznacza to konieczność podporządkowania się na zasadzie Pan i Władca ma ochotę pogadać, więc pisze sms'a, a jak ja tego potrzebuję, to muszę uszanować to, że akurat On nie ma ochoty na kontakt. Smutne...

Gość gość
Tu też jest taka granica, żeby być uprzejmy i przyjacielski, ale żeby tez nie być nachalny.

Gość gość
Tak samo ja mam wychodzić z inicjatywą spotkania?

Gość gość
Jak ją przeruuuuchasz i nie odezwiesz się 1 dzień to będzie pisała do ciebie aż ci zbrzydnie :D Pełno tu takich tematów zakładają "Pisał po 20 smsów dziennie, zaliczył mnie i nie pisze nic, help!" :D