Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się dlaczego kobiety tak bardzo lubią ssać i pieścić penisa

Polecane posty

Gość gość

Każda z którą miałem "ten epizod" gdy tylko zdjąłem majty one od razu brały go do ręki, głaskały, całowały czule i czym prędzej chciały go wziąć do buzi. Ja nawet nie namawiam żeby mi zrobiły loda, one sie same dobierają by to zrobić. Wy chyba naprawdę to lubicie :) Nieoficjalnie wiele babek mówi, fuj ja tego nie lubie, to jest obrzydliwe, że to upadla kobiete, ze one tego by nie zrobiły bo sie szanują pierdu pierdi itd itp A jak przyjdzie co do czego to są zachwycone że mogą go wziąć do buzi. W czym tkwi fenomen?

Gość Lubią faceta i chcą
mu sprawić przyjemnosc.

Gość helgaaa
może masz ładnego i kojarzy im się on z małym dzieckiem, które trzeba dopieścić. bo tutaj też jest podział na urodziwe i mniej urodziwe. Niektóre to nawet bardzo brzydkie są. powodują co najwyżej rzyga. :P

Gość gość
Ja tez uwielbiam iwcale nie chodzi o przyjemnosc faceta, mozeo to ze sama sie podniecam jakto robie i jak widze ze on jest podniecony

Gość gość
nie lubią, robią to żeby sprawić radochę facetowi. Takie jesteśmy kochane :)

Gość Piotr pedzio
Kurcze, nie wiem dlaczego tak lubię ssać pałę? Chyba mnie kręci to, że tak sztywnieje w moich ustach i ma z******ty smak a jak mnie zbryzga spermą to szaleję z rozkoszy. Spijam spermę ile się da a resztę rozcieram po całej twarzy i się już nie myję. Zachwycam się tylko tym zapachem i uczuciem jak sperma wysychając ściąga mi skórę na twarzy. Coś niesamowitego.

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
Bo to jest niam zwłaszcza jak mi sika i pierdzi i sra do buzi bo to są jego prawdziwe smaki sexu lubie jak mu liże penisa podniecam sie

Gość gość
od kiedy penis pierdzi ? Marsz do szkoły