Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golden2506

navngton czy nico plus

Polecane posty

Gość golden2506

Witam, zastanawiam się nad wyborem wózka między Bebetto Nico Plus a Navington Cadet. Nico Plus ma super amortyzację, wszystkie koła pompowane i wydaje się być bardziej stabilna. Navington Cadet ma dużo gorszą amortyzację od Nico, wydaje się być mniej stabilne i bardziej sztywne, ma mniejsze kółka niż Nico i posiada przednie kołka piankowe a tylnie pompowane.Jego wielką zaletą jest to, że jest lżejszy o prawie kg od Nico a to ma dla mnie ogromne znaczenie gdyż mieszkam na drugim piętrze bez windy. Mieszkam w mieście więc potrzebuję również wózka który podoła naszym nierównym chodnikom :) Bebetto generalnie ma dobre opinie, natmoast Navington parę opinii złych (dziecko się budzi podczas spacerów po nierównościach, kółka są za małe i jak jest większy śnieg kółka nie dają rady, ciężko podbijać na krawężnikach) proszę doradźcie mi

Gość gość
ja widzę że sama sobie doskonale poradziłaś z wyborem .

Gość gość
Ja mam navingtona i nie narzekam. Sama znoszę go po schodach (1 piętro). Dziecko nigdy mi się nie obudziło na spacerze dlatego, że w dziure wjechałam nie wiem skąd to wzięłaś :o Na amortyzację też nie narzekam. Duża gondola, składa się do małych rozmiarów i tani.

Gość gość
Autorko Ty już wybrałaś.

Gość golden2506
O navingtonie czytalam na innych forach stad moje obiekcje co do niego. A jak sobie radzisz z nim w zimie, nie ma problemu z prowadzeniem ?? dzieki wszystkim o opinie, wiem że wiekszosc moich argumentów przemawia za nico ale coś mnie mimo wszystko "ciagnie" do tego navingtona :P

Gość mam navin85
mam navingtona, sama spacerowke o gondoli wiec nie mam zdania, bo nie testowalam. Spacerowka jest ok na 1 rzut oka, mala,lekka w miare,amortyzacja ok (jednak te 2 kola pompowane cos tam daja),ladny i nowoczesny wyglad. Super jest budka, ktora mozesz roz\lozyc dodatkowo i wtedy jest wieksza i lepiej chroni ale..........ma jeden gigantyczny minus!!!! dziecko zeslizguje sie z siedziska i to moim zdaniem dyskwalifikuje ten wozek i bym go drugi raz nie kupila juz.