Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłem iphona 5s

Polecane posty

Gość gość

A moja dziewczyna zrobiła mi awanturę. Ja p*****le co za suka, przecież kupiłem za swoje pieniądze

Gość gość
Przepłaciłes. 4200 za marke i marketing. Upadnie na beton i kaput. Do tego permanentna inwigilacja na własne życzenie. Obecnie najlepsze fony to Samsung Note3, Galaxy S4, LG G2, HTC One i niedługo Nexus5.

Gość gość
Nie cierpię androida.

Gość gość
co robisz ,ze wyciągles ot tak 4 klocki

Gość gość
Kierowca tira międzynarodowy

Gość gość
masz tupet koles- wlasnej dziewczynie obrabiac d**e w necie i wyzywac ja od suk - wiesz no sorry 4200 za tel to troche za duzo - widac ze jestes dzieciuchem ktorego jaraja gadzety- zamiast odkladanie na przyszlosc.

Gość gość
mi mama tez kupila juz, po co sie produkujecie z tym gadaniem,ze to szajs?jak was nie stac to nie kupujcie,nikt wam nie karze dla mnie wazne jest to ze ten szajs ladnie sie prezentuje i tyle.

Gość gość
I co z tego? Mam kupić gowno za 3tys? Zarabiam w miarę dobrze i nie będę oszczędzał każdego grosza. A po drugie nie wymieniam telefonu co 2 miesiące

Gość gość
Gowno za 300zł a nie 3tys

Gość gość
moze stac go zeby sobie kupic telefon i odlozyc na przyszlosC? matko, czy wy jestescie tak oganiczeni ze myslicie,iz kazda rodzina musi zyc za 4 tysiace czy nawet mniej i oszczedzac na wszystkim co sie da? mam 19 lat ,jeszcze nie zaczelam doroslego zycia tak na dobra sprawe a juz spotykam na kazdym kroku ludzi plujacych jadem, bo mam buty drozsze niz ich wyplata. czemu wam to tak przeszkadzA?jak sobie kupie tansze to cos to u was zmieni ?

Gość gość
ma czas na odkladanie widocznie ...sam bym kupil ,ale note 3 ,tez niezly wypas

Gość gość
ja w twoim wieku ,tez bylem dosc przy forsie i wiem co to zawisc i pseudo koledzy

Gość gość
ja kupiłem iphona starszą wersje za 1000 zlotych fajna rzecz, lepsza mi niepotrzebna już nigdy :)

Gość gość
Powiem wam jak to jest z iPhone'ami. Bóg stworzył iPhona bo wiedział co dobre. Inne telefony stworzył bo miał poczucie humoru. Kto raz wsiądzie na appla już z niego nie zrezygnuje. Kto używa ten zrozumie. Pozdrawiam