Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Play24 bilingi

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie ..nie mam konta założonego na play24 ale mam wrażenie że mój facet zrobił to za mnie i sprawdza mi bilingi. Mam telefon na kartę czy jest to możliwe że każdy człowiek może założyć sobie na nasz nr telefonu konto na play24 i może nas tam szpiegować ? Można w jakiś sposób sprawdzić czy ktoś nam tam założył konto jeśli tak to można w jakiś sposób te konto usunąć i poprosić by nigdy więcej nie zakładali mi tam konta i że tego sobie nie życzę?

Gość Skurcz Mac Kwacz
pozazdroscic faceta co za klasa :classic_cool:

Gość gość
wiem,ale chce zablokować to bo mam dość szpiegowania na każdym kroku w dodatku nawet się do mnie nie odzywa ani nic...

Gość gość
aha i tylko w taki sposób można tam założyć konto? Można iść do salonu i poprosić by zablokowali ten play24 i żeby nigdy nikt nie mógł go założyć. ?

Gość gość
Można zarządzać kilkoma numerami na jednym koncie, a kody jednorazowe przychodzą tylko przy zmianie usług. W biling może ci zaglądać. Spróbuj założyć sobie konto, powinna wyskoczyć informacja, że numer już jest przypisany do jakiegoś konta. :D

Gość gość
to sprobuj sie zalogowac na swoj numer i po sprawie ;)

Gość gość
no ok spróbuję tam załozyć te konto ,a można je później usunąć bo ja nie chce tam posiadać tego konta tylko chcę sprawdzić czy faktycznie mi je założył,a później chciałabym usunąc te konto jest to realne? Bo jego brat tam założył dla swojej zony konto i ją szpieguje i wydzwania pod te numery..

Gość gość
Mam jeszcze pytanie czy na tej stronie można usunąć te numery i wykasować te wszystkie bilingi ? I później spokojnie mogę usunąc konto na play24 czy to nie takie proste i trzeba dzownić na infolinie. Chciałam zadzwonić na infolinie z domowego ale tam jest tylko nr podany na tel komórkowy ;/

Gość gość
A dlaczego chcesz usuwać? Przecież to jest darmowe, można wygodnie zarządzać kontem i nie tylko.:classic_cool:

Gość gość
Nie można usunąć połączeń, przynajmniej nie widzę takie opcji. Masz chyba lekką paranoje. :D

Gość gość
Czyli w play24 można założyć konto mając telefon na karte w play? Kurcze trochę głupota bo myślałam ,że bilingi można uzyskać po jakiejś konkretnej weryfikacji. Moim zdaniem to tragedia bo każdy może tam załozyć nam konto i szpiegować. Bo nie chcę mieć tam konta bo wtedy facet będzie mi kazał na te konto wchodzić i będzie mnie szpiegował. Mozna usunąc historie połączeń wybranych i przychodzących. Nie chcę by ktoś naruszał moją prywatność.

Gość gość
Nie mam paranoi ale mam kontakt z moją koleżanką a on jej nie cierpi i kazał mi ją usunąć ze znajomych i się z nią nie zadawać bo jeśli będę mieć z nią kontakt to nasz związek się rozsypie. A bardzo go kocham i nie chcę stracić...

Gość gość
Po pierwsze sądzę,że powinna być opcja usuń konto i usuń historię połączeń.

Gość play girl5884
Konto z p24 mozsz usunac, przedzwon na infolinie. Potem na tego samego @ konta juz sie nie da zalozyc. Zaloz na swojego i onnie bedzie mial dostepu. Przy pierwszym zakladaniu trzeba miec dany telefonu bo kod przychodzi wlasnie na ten numer ale potem mozna ustawic juz tak, ze przychozi kod weryfikacji na eybrany numer. Bilingu nie usuniesz, poaczenia przychodzace sa bez numerow, widoczne sa tylko numery wybierane.

Gość gość
Tak wiem ,ale może jak do toalety wychodziłam lub jak spałam to zrobił to sam za mnie i założył tam konto ..kurcze sama nie wiem. Ale jest dziwny i nie chce ze mną rozmawiać ..i mówi że wiem o co chodzi,a wszystko miedzy nami było ok.

Gość gość
dzięki wielkie ,a powiedz mi znasz może jakiś nr na infolinie bezpłatny lub domowy ,żebym mogła zadzwonić z domowego bo na karcie nic nie posiadam.

Gość play girl5884
Nie ma bezplatnego. Jedynie * 500 1,5 zl za cala rozmowe. Albo wyslij im @. Ale lepiej to na sluchawkaxh zalatwic.

Gość gość
aha a możecie podać adres e--mail bo nie mogę znaleźć ;/ ? Co tam napisać ,że proszę o to by nie zakładali mi konta na play24 i wydaje mi się ,że ktoś naruszył moją prywatność i zrobił to za mnie i żeby usunęli te konto i nigdy więcej nie zakładali?

Gość gość
play girl5884 czyli za całą rozmowę 1,5zł? tylko też nie wiadomo czy ktoś odbierze ten telefon bo wiem jak to jest na infoliniach człowiek dzowni itp i niby jest połączony a nie odbierają ;/

Gość play girl5884
Tak, moga. Za cala rozmowe placisz tylko 1,5, max gdzina, od momentu polaczenia z konsultantem. O ile w ciagu roku nic sie nie zmienilo to piszesz na ok@pomocplay.pl

Gość gość
aha ok ..ciekawe ile będę czekać wyslę z mojej poczty e-mail . Mam nadzieję ,że szybko mi odpiszą . Dziękuje bardzo.

Gość play girl5884
Teoretycznie w ciagu 24h powinni, ale nie zawsze im wychodzi. Jak nie masz zarejestrowanego nr na swoje nazwisko to beda pytac o jakies dodatkowe info typu kwota ostatniego doladowania, itp. Pzdr.

Gość gość
play girl5884 Dziękuje ślicznie ,że poświeciłaś mi trochę czasu ;) już wysłałam e-mail ,ale konto chyba było zarejstrowane no mojego faceta mam nadzieje ze do niego nie zadzownią tylko na mój nr. On kiedyś dostał karte z nr podobnym do jego nr i mi ją oddał. Teraz czekam na odpowiedz mam nadzieję ,że do jutra ją dostanę.

Gość gość
Dekatalogowata widze ,że tylko umiesz oceniać i krytykować ludzi. Zajmij się czymś pożytecznym

Gość gość
Dostałam wiadomość od play ;) Witamy zgłoszenie zostało zarejstrowane pod numerem....Pozdrawiamy Play. Teraz czekam na dalsze informacje.

Gość gość
W gruncie rzeczy to dobry facet już się o to nie bój bo jestem atrakcyjną kobietą,a 5 lat w związku chyba o czymś świadczy.