Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziorozyca

kochani npiszcie dwa słowa o facetach LWACH

Polecane posty

Gość koziorozyca

moj jest szlachetny, rozrzutny, nic nie umie a zachowuje sie jak by wszystkie rozumy zezarl;)

Gość Krupierka_z_Kasyna_Złota
Mój jest marnym aktorzyną :P Jak się nie zwraca na niego uwagi, to się zachowuje gorzej niż dziecko. Ale w ważnych sprawach można na nim polegać, nie jest skąpcem, nie pije, nie pali, "ułożny taki" Ale zawsze i wszędzie chce być w centrum uwagi, do tego stopnia, że czasami niestety z "wodzireja" staje się "błaznem"

Gość gość
strzelają fochy jak baba,sa trochę fałszywi,niedojrzali , niezbyt inteligentni.. znam 2

Gość koziorozyca
yyyyyyyyyyyy czy my czasami nie chodzimy z tym samym? Kiedys dla jaj jak wchodził to klaskalam-zeby sie poczul w centrum-tak wiadomo polewka. Oczywiscie sie obrazil na amen-bo on jest tak przeczulony na swoim punkcie,ze nie daj Boże zle słowo..... fakt nie pije nie pali nie bije sprawy seksu sa na pierwszym miejscu jak tam jest zadowolony to jest ok. tylko troche malo oszczedny dla mnie to dobrze bo a tym korzystam, ale czy on cos zaoszczedzi. a jaki masz znak zodiaku? i jeszcze jedno-czy myslisz,ze twoj jest zdolny do zdrady jesli znajdzie sie dowartowujaca go wzdychajaca wywloka;)

Gość koziorozyca
kurcze co jak co, ale moj nie jest falszywy nawet jak sytuacja wymaga zeby troche poudawal to jest szczery-to czasem chwyta za serce a czasem robi z niego wiesniaka..

Ja jestem Strzelec. Mój też nie jest zbyt oszczędny, ale znowu nie jakiś bardzo rozrzutny. Nie jest przewrażliwony na swoim punkcie, on by się cieszył, jakbym klaskała dla niego :) Co do zdrady - SZCZERZE - byłby zdolny wg mnie, by się dowartościować, bo czasem z niego taki "erotoman-gawędziarz", chce być postrzegany jako "Casanova", gdyby jakaś się nim zachwycała (nie musiałoby być nawet szczerze , Lew nie wyczuje fałszu), to nir ciężko jej byłoby go zdobyć.

Gość koziorozyca
krupierko- masakra z ta zdrada tez tak mysle .....oni nie wyczuwaja fałszu;) ale zapewniaja o dozgonnej milosci,,, w ogole gawedZIarze..... moj tak sie podlizuje ze jak widzi tecze to mowi ze ja jestem ladniejsza;) hehehe

Nie wyczuwa w ogóle, tak łasy jest na lizusostwo :P Pogadałabym chętnie ale muszę lecieć trzymaj się Kozioryżyco :)

Gość koziorozyca
cmoczek w rózowy koczek krupierko;)

Gość gość
ale tu idiotek które wierzą w horoskopy

Gość gość
każdy lew lubi pajacować.