Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja pytam dlaczego te suki mają dzieci

Polecane posty

Gość gość

właśnie oglądam wydarzenia... jedna dusi smyczą dla psa, następna kablem. Ostatnio bardzo dużo matek znęca się nad swoimi maleńkimi dziećmi !! a ja mam problem z zajściem w ciąże. Patrzeć się nie chce

Gość Stanislawa Trolla
dzie ci mezczyzni ja sie pytam? :classic_cool:

Gość gość
to przez kosciol kosciol mowi ze prezerwatywy to grzech

Gość vitalssssssss
to straszne, takie sury

Gość gość
a te suki porobiły sobie bachorów palcem od nogi, albo szczały pod wiatr, durna pało

Niby jest tak ze jak sie urodzi dziecko to odrazu je kochamy, jest tam depresja poporodowa 3 dni, ale taka deprecha moze utrzymac sie do kilku lat, wtedy matce dziecko wlasne przeszkadza, i tak naprawde nieczuje duzej milosci i dzieje sie jak dzieje

Gość gość
bo kużwa bieda jest i jeszcze kościelne dyrdymały powodują u ludzi agresję, a kieruje się ona na słabszych czyli dzieci

Gość gość
Pier....z że kościół! Mieszkam poza Polską i też tak robią babska które nie mają nic wspólnego z katolicyzmem lub innym wyznaniem. Wystaw nos za granicę!

Gość gość
Bieda i pierd... system socjalny!

Gość gość
tez jestes suka, dlaczego masz dzieci? poza tym, z tego dziecka suki tez bedzie suka lub pies, jak sie ladnie wyrazasz... :p

Gość gość
Kiedy w końcu zrozumiecie, że wasze problemy z zajściem w ciążę mają się nijak do tego, że niektóre kobiety zwyczajnie mogą a nie chcą mieć dzieci, inne dokonują aborcji, a jeszcze inne, te zwyrodniałe, mordują swoje? Wiem - nigdy tego nie pojmiecie.

Gość gość
no własnie, wszystko jest kwestia gustu i czlowieka... jedna osoba bedzie marzyc o seksie z panem X, a inna wręcz odwrotnie, ew zblizenie dla jednej osoby przyjemnosc, dla innej bedzie g***tem nie do wytrzymania.. czasem ktos potwornie nie chce dziecka, ale musi je urodzic bo aborcja zakazana, potem wytrzymuej sto razy jego ryczenie, niespanie i wieczne fochy, a za stopierwszym mu puszczaja nerwy... co tu w ogóle sie dziwic, ajk nawet najb. kochajace matki czesto po porodzie przezywaja totalny szook, i mja wszystkiego dosc

Gość gość
wina lezy zawsze po obu stronach. mężczyzni o tym wiedza i potrafią obiektywnie spojrzec na sytuacje, faceci p**deczki nie zrozumieja nigdy.

Gość gość
no to zrobmy jeszcze caklowity zakaz niech sie rodza dzieci kazirodztwa i gwatlu.bedzie wiecej sliskich kocykow i tyle.

Gość gość
czy to, że ktoś nie chce dziecka, upoważnia go do znecania się nad bezbronnym człowiekiem, czy do zabijania go????? jak nie chce mieć dzieci, to niech się zabezpiecza lub nie uprawia seksu, a jak to dziecko urodzi, a nadal go nie chce, to niech się go zrzeknie w szpitalu, zostawi w oknie życie, ale niech nie tnie nożem, rzuca o podłoge, czy tłucze gdzie popadnie- bez przesady

Gość żółta myszka
gość Pier....z że kościół! Mieszkam poza Polską i też tak robią babska które nie mają nic wspólnego z katolicyzmem lub innym wyznaniem. Wystaw nos za granicę! Gdzie mieszkasz?

Gość gość
a ja w niemczech mieszkam i skrobanka jest legalna.i bardzo dobrze.przynajmniej nie lamia praw kobiet,plod sie stal w polsce wazniejszy od kobiety.to upokarzajace.zrobiliy z kobiet krowy rozpolodowe.to kobieta ponosi konsekwencje nie facet wiec ma do tego prawo.

Gość gość
też oglądałam i się zastanawiam,wiecie naprawdę zastanawiam się czy nie należałoby mądrze rozszerzyć pozwolenia na aborcje lub sterylizację,bo tak nie może być i to nie wina biedy tylko wyrachowania, bo gdy jest naprawdę bieda a rodzina rodziną to jedni dają dziecko na wychowanie do rodziny,inni przyjmują pomoc,zawsze ktoś się znajdzie w rodzinie,kto wychowa,no ale tu to czasem wyrachowanie i upodlenie sama wychowywać nie chce ale ojcu też nie da.