Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wideofilmowanie na wesele Poznań

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Poszukuję studia, które zajmie się nagraniem filmu i oczywiście kwestią zdjęć na uroczystości weselnej. Jakieś propozycje? W końcu w Poznaniu jest ogromny wybór.

Gość Marylka Grunwald
Może Robert Skwarek? Nie pamiętam nazwy studio, ale w sieci bez problemu znajdziesz. Nic innego do głowy mi nie przychodzi.

Gość gość
No ja jakoś nie mogę znaleźć:( Przydałby się kontakt, albo ulica na której mógłbym znaleźć to studio tego Pana

Gość Kozłowscy
My mieliśmy u siebie Pana Roberta to Studiowideo & Foto a strona to www.studiowideofoto.pl Naprawdę zdecydowanie możemy polecić i zdjęcia i film. Pozdrawiam

Gość gość
Czy ktoś wybierał i korzystał pakietu platynowego - fotografia? Jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce i jakiej jakości mogą być zdjęcia, jak prezentują się albumy i foto-obraz?

Gość JaniaNowa
Podbijam pytanie! Słyszałam o tym Robercie same dobre słowa, dlatego też chciałabym podpiąć się pod powyższe pytanie. Jak z platynową ofertą?

Gość gość
Platyna kosztuje 1200. Album zawiera 50 zdjęć, reszta na DVD.

Gość gość
Sorry, pomyliłam ofertę, nieporównywalnie. 1800 za platynę. Nie chce mi się rozpisywać, więc cytat ze strony: - Fotografowanie sesji w plenerze - dwóch fotografów, - Przygotowania i Błogosławieństwo, - Podczas Mszy św. w Kościele, życzenia, - Zabawa weselna do około 100, - Prezentacja na płycie DVD w wysokiej rozdzielczości z wybranych zdjęć, - Płyta DVD ze wszystkimi zdjęciami w formacie jpg - Komputerowa obróbka zdjęć, - Trzy duże albumy ze zdjęciami: - pierwszy: 100 zdjęć łącznie - 50 w formacie 15x21 oraz 50 w formacie 10x15, - drugi i trzeci: 50 zdjęć 15x21, - Fotoobraz na płótnie o wymiarach 50x70,

Gość Sugar Beach
Dzięki. Właśnie sama szukam ciekawych ofert. Przyda się, aby zawęzić poszukiwania. Pozdro!!!

Gość gość
A jeśli chodzi o wideofilmowanie? Też dobrą robotę wykonuje? Jaki pakiet byście proponowali?

Gość gość
To zależy jakie masz oczekiwania. Najlepiej wejdź na stronkę i spójrz sobie co każdy pakiet oferuje, a potem go wybierz według potrzeb, bo tak w ciemno to ciężko doradzić.

Gość gość
Ludzie, jak już dyskutujecie, wklejajcie linki, bo nie każdy wie o kogo chodzi. Tu pytanie, tam pytanie, a wszystkie informacje można na stronie znaleźć, co zaoszczędzi czasu niektórym. http://www.studiowideofoto.pl/

Gość Serdeczna Kasia
Dziękuję ;) Wydaje się atrakcyjnie.

Gość gość
piekne moze buyc wesele w poznaniu no no na seriozne :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Strona mi się podoba i te materiały na niej są bardzo atrakcyjne. Może się zdecyduję na współpracę z tym studiem.

Gość gość
Ktoś jest w stanie powiedzieć na jakim obszarze ten Robert Skwarek jest w stanie świadczyć swoje usługi? Jestem z Gorzowa. Pozdrawiam.