Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1988 ona

LIPOSUKCJA

Polecane posty

Gość 1988 ona

Ostatnio zastanawiam się czy liposukcja jest dla mnie dobrym rowiązaniem, bo :-jestem chuda, jedyne miejsca gdzie odkłada mi się tłuszcz to biust ( z czego się cieszę ) i niestety brzuch, -próbowałam ćwiczeń, dało to taki efekt ,że brzuch pozostał taki sam a reszta ciała schudła -chcę być chudza TYLKO jeśli chodzi o brzuch -nie da się odchudzić wyłącznie brzucha Co radzicie?

Gość 1988 ona
acha dodam, ze jestem z Łodzi

Gość gość
wiesz co mnie jest ciężko powiedzieć, bo nie jestem specjalistą i ciężko jest mi to ocenić. Ale może wybierz się do dobrej kliniki, na konsultacje. Ja byłam w Lasermedzie w Warszawie i ją mogą ci śmiało polecić.

Gość gość
Ja bym ci poleciła liposukcję ultradzwiękową

Gość damon11
też polecam wszytskie te ultradwiękowe lipsuckje, bo nei ma sensu się kłóć, tak ja uważam, miałam na brzuch serię 11 w salonie laime w krakowie i o 13 cm mi spadł obwód, więc to mogę polecic

Gość gość
boję się, że coś się nie uda, że skóra będzie brzydko się marszczyc, że będą zgrubienia i nierówności

Gość gość
Jakie zgrubienia i nierówności? Jestem w trakcie zabiegów liposukcji ultradźwiękowej brzucha i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Nie spodziewałam się aż takich efektów. Po pierwszym zabiegu ubyło mi 5 cm na środku i 3 cm kawałek poniżej pępka. Za drugim razem było mniej o następne 2 cm. Przede mną jeszcze 4 zabiegi. W dodatku skóra zrobiła się bardziej jędrna i napięta.

Gość gość
Właśnie liposukcja ultradźwiękowa jest dla takich osób jak Ty. Schudły, a mimo to coś im gdzie niegdzie odstaje i nie mogą tego zlikwidowąc dietą ani ćwiczeniami. Kilka liposukcji i po kłopocie :)

Gość gość
Ja miałam zabieg w Imeiaa. Bardzo dobry Instytut Medycyny Estetycznej. Świetne działania.