Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobiazasrana

jestem niedostosowany społecznie nie umiem załatwic swojego ubezpieczenia

Polecane posty

Gość fobiazasrana

niby dzwonie ale nie wiem o co pytać tak samo jest w urzędach czy przy prostym podpisywaniu umowy na telefon. Zero wsparcia nikt mnie nie rozumie z nikim nie gadam.Jestem do bani po co żyć?

Gość gość
jak nie wiesz o co pytać to najpierw sobie na spokojnie wypisuj pytania na kartce zanim zadzwonisz. Też tak kiedyś robiłam i teraz już nie mam problemów z dzwonieiem

Gość Mysz w panterce
w dzisiejszych czasach, w dobie marketingu wciskajacego ci dziecko w brzuch w kazdym mozliwym punkcie chyba nalezy sie zastanowic zarowno co chcesz zalatwic jak i z czym NIE CHCESZ wyjsc od kontrahenta

Gość fobiazasrana
u mnie to sie nie sprawdza bo ja potem skupiam się na pytaniach i ostatecznie nie zapamiętuje jakie były odpowiedzi:O a zreszta tak tylko można przez telefon a jak się gdzies pójdzi to przeciez nie wyciągne kartki z pytaniami:O

Gość nie KinkyReggae na Sto Procent
how many year's you have ? :)

Gość nie KinkyReggae na Sto Procent
cfelu odpisuj na pytanie 😠

Gość Mysz w panterce
dlaczego? ja wyciagam z usmiechem i mowie ze mam pamiec dobra ale krotka wobec tego zawsze mam przy sobie pamiec zewnetrzna ;) no przeciez jak idziesz na zakupy i wyciagasz liste zakupow to nikogo to nie dziwi, prawda?