Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzossss

Związek 16 latki z 30 latkiem ma przyszłość

Polecane posty

Gość doktorhabilitowany3356
samotny 30 latek to jakiś nieudacznik życiowy, nikt go nie chce więc stara się przyczepić do młodej niedoświadczonej gąski. zabezpieczaj sie bo strzeli ci dzieciaka i bedziesz miala spierdzielone zycie

Gość waginkaaa
a ty co doktorek, chciałbyś jakąś studenteczkę obrócić, ale stara nie dość, że tłusta to jeszcze czujna i się nie da?

Gość Wrzossss
O, widzę, że jakiś frustrat się odezwał :D Zabezpieczenie to chyba sprawa oczywista? Nie żyjemy w średniowieczu. Mam streścić wszystko o czym rozmawiamy? ;) Pewnie, nieudacznik, to jedynie Twoja opinia, nic nie znacząca, nie znasz go, a oceniasz, to jedynie o Twojej inteligencji świadczy. I już pisałem, że mam lepszą od niego sytuacje materialną, więc nie mam na co lecieć :)

Gość gość
dajcie spokój autorka to jakaś szmata i żaden rówieśnik jej nie chce :P

Gość Wrzossss
wcale ze nie!!! mojego Danielka poznałam wyczekując pod zakładem karnym na potencjalnych kandydatów do związku, wtedy objawił sie on oczarował mnie brakiem uzębienia i tatuażem łechtaczki na łydce - odkąd się spotykamy juz nigdy nie spojrze na rówieśnika nie ten poziom yntelektualno-emocjonalny

Gość HMona
A przesadzacie.... z tym, że jak w takim wieku i wolny to nieudacznik, ja sama poznałam starszego faceta i jak go poznałam to przez myśl mi nie przeszlo ze mogłabym z nim być - roznica charakterow i strasznie pomiędzy nami iskrzyło i tak z tego iskrzenia wyszedł zwiazek

Gość gość
kobiety lecą na starszych bo ustabilizowana sytuacja i finansowa i już p******ł pewnie trochę.

Gość HMona
Pewnie większość przypadków tak, ale nie zawsze, u mnie to mój za mną latał a nie ja za nim. A poza tym jak dziewczyna leci tylko na kase to jak facet jest glupi to taka wezmie, a jak inteligentny to takie latwe co na kase leca omija szerokim lukiem ;)

Gość gość
nie ma przyszłości, bo gówniara jeszcze matce za mleko nie zapłaciła

Gość gość
Ma przyszłość o ile to dojrzałe uczucie

Ja mam faceta 14 lat starszego, on w zasadzie zajmuje sie wszystkim .gotuje obiady, pierze ... Oczywiscie ja tez to robie, rano czesto porzychodzil ze śniadaniem do lozka bo ja Np po pracy wracalam p 7 rano i dluzej spalam., wychodzi na spaceru z moim psiakiem . Tzn czasem bo ja tez lubię z nim spacerować. on ma 32 lata niedlugo 33 nie ma zony dzieci . I nie jest nieudacznikiem . Z wcześniejsza kobieta byl 4,5 roku , ale zaczelo sie psuć a on nie chce miec dzieci dopolki nie będzie pewien ze będzie na pewno dobrze, nie chce skrzywdzić dziecka Np klotniami rodzicow, jestesmy 3 miesiące, mieszkamy razem, i jak na razie wszystko jesc coraz lepiej niż gorzej ;)

Gość Wrzossss
Dochodze do wniosku, że warto chociaż spróbować. Nie chce później czegoś żałować:)

Gość Wrzossss
Zamyślona 3 miesiące i już mieszkacie razem? Mój jest tak samo troskliwy, ale to dopiero początek, zobaczymy jak będzie potem :) Miał przede mną 4 kobiety, niekoniecznie poważne związki, nie jest też nieudacznikiem jak ktoś wspomniał, ma prace, nie jest bogaty, normalny, przeciętny facet.

Tak , to dosc szybko ale na chwile obecna nie zaluje . Traktuje mnie bardzo dobrze, i nie mowie o jakiejś kwestii finansowej bo nie robi mi żadnych prezentów bo wprost powiedzialam mu ze nie przyjmę. Dążymy sie szczerym uczuciem . On wyszedl z zalozenia ze jeżeli i tak mamy byc razem to dlaczego nie moglibysmy zamieszkać , przez to mozemy sie dużo lepiej poznać a nic nie stracimy , ja uwazam ze powinnaś sprobowac

Podejrzewam ze początku moga nie byc dla was latwe ale kochając sie mozna wszystko . u mnie tyle latwiej ze mój tata ma narzeczona 12 mlodsza, a jego rodzice tez maja 12 lat roznicy

Gość Wrzossss
Między moimi dziadkami jest 22 lata różnicy, rodzicami 12, ale i tak obawiam się, że nie zaakceptują nas. :(

Gość gość
mój sąsiad mając 43 lata ma kobietę w wieku 17 lat inny 34 i jest z 15 latką jeszcze inny ma 58 lat i ma 18 letnią kobietę.

Gość gość
nastolatki będą sypiać z dużo starszymi facetami a ich rówieśnicy z prostytutkami :P

Ja uwazam ze 14 lat to dużo ale mimo to dążymy sie tak szczerym uczuciem ze nie jest to dla nas przeszkoda. gdy zaczelismy sie spotykać juz mialam skończone 18lat wiec teoretycznie nie mogli mi zabronić zwiazku z nim . Chociaz ciezko im bylo sie przyzwyczaić . wcześniej spotykalam sie 2 lata z rok starszym chłopakiem .

Gość Wrzossss
A jak znajomi, przyjaciele, rodzina Twojego partnera zareagowała na Was?

Gość gość
ja tam mam 40 lat a moja kobieta 15 i razem jest nam dobrze. Fajnie by było jakby na 18 urodziny została matką. ślub już planujemy

Ostatni koment to pewnie prowo ... jak: hmm... Najpierw mama uznala ze pewnie jemu chodzi o jedno wiec zerwalam z nią kontakt (mieszka w niwemczech) byla chwile w pl, poznala mojego partnera i juz sie nie wtrąca. tata w ogóle nie komentowal parę razy tylko napomnial zebym wrocila do domu ze przecież po szkole sie spotykać mozemy itd. Znajomi tylko ci bliżsi z mojej strony wiedza i maja różne zdania, a z jego strony znam wiekszosc znajomych , niektozy są nawet w podobnym do mnie wieku . A niektozy 34 lata ...

Gość gość
czemu niby ostatni wpis to prowo przecież same piszecie, że wiek nie jest istotny!?

Dla mnie obrzydliwe jest to ze znacie sie 10 lat, w sensie on jako 20 latek widywal Cie jako 6 letnia dziewczynke a teraz sie Toba podnieca i uprawia z Toba seks..? Gdyby nie to to zyjcie sobie jak chcecie nikomu nic do tego i nikt za was zycia nie przezyje

Gość gość
a 12 latka i 326 latek może być? też 14 lat różnicy tylko.

Oczywiscientistd ,ze roznica wieku jest wazna szczegolnie gdy partnerka jest niedojrzala nastolatka. 14 lat to nie az jak wiele gdy partnerzy Sa dojrzali zyciowo-emocjonalnie ale duzo gdy 30 laczy sie z 16latka. Zycie pisze dziwne scenauriusze...zycze ci powodzenia.