Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzossss

Związek 16 latki z 30 latkiem ma przyszłość

Polecane posty

Planowanie rodziny w wieku 18 lat to porazka , trzeba skończyć szkole i miec juz wszystko poukladane aby utrzymac to dziecko . wedlug mnie 18 lat to Malo na planowanie zycia , 16 tez , ale nie jest to regola . Niektozy poznają sie w takim wieku i zyja wspolnie

Gość gość
A mieszkanie z facetem po 3 miesiacach to dojrzalosc emocjonalna:)

Gość gość
16 lat to jest dziecko, toc to dopiero co gimnazjum skonczylo ;) a ze 3, 4 lata wczesniej z usmiechem na ustach z podstawowki wracalo;)

Wiem ze szybko i nie zaluje, dużo lepiej sie poznaliśmy , ja jestem w stanie sie utrzymywać, na weekendach pracuje wiec zarabiam jakieś tam pieniądze, wiemy o sobie niemalże wszystko , dużo cech 2czlowieka poznaje sie dopiero po wspolnymzamieszkaniu .

Gość Wrzossss
Skąd Ty niby wiesz, czy jestem niedojrzała? Nie wiem jakich Wy 16 latków znacie :) Mam plany na przyszłość, wiem dobrze czego od życia chce, można ze mną o wszystkim porozmawiać. Lubię bawić się, imprezy, ale to nie znaczy, że jestem niedojrzała.

Gość gość
Nie nie nie, ja wierze, ze jestes dojrzala, ale... jestes dzieckiem;) dojrzalym, ale dzieckiem:)

Gość gość
dajcie spokój jej chodzi o jego kasę i to, że już pewnie sporo p******ł. przecież te dwie rzeczy nie jest w stanie samodzielnie dać jej rówieśnik.

Nie kazdy liczy tylko na kase jeśli ty taka jestes lub ktoras z twoich dziewczyn taka byla to trudno nie wyzywaj sie na innych

Gość gość
Mam 30 lat. Gdybym sie zakochal w szesnastolatce jakims cudem to na pewo nie ciagnalbym jej do lozka

Gość Wrzossss
O kasie nie rozmawiamy bo mam b. dobrą sytuacje materialną:D A nawet gdyby nie to lecenie na czyjąś kase to zwykle pasożytowanie i kompletne poniżenie:) A rówieśnik jest w stanie w stanie dać to co 30 latek:D Czytam to forum i widzę, że dużo panów jest sfrustrowanych, bez życia, jak niektóre tematy czytam to zastanawiam się gdzie tacy ludzie istnieją..,

Gość gość
nie sfrustrowanych tylko wiedzących doskonale o co wam chodzi:P To całe wasze gadanie dojrzalszy, odpowiedzialniejszy itp to jedna wielka ściema. co może dać 30 latek a czego nie da 16 latek? kasa i seks i tylko o to chodzi kobietom tylko o to

Wrzossss Skąd Ty niby wiesz, czy jestem niedojrzała? Nie wiem jakich Wy 16 latków znacie usmiech.gif ********************* Wrzos ja cie nie chcialam urazic tylko to iz na swoj wiek 16 lat twierdzisz , ze jestes dojrzala to nie znaczy , ze jestes dojrzala zyciowo. Ja nie widze w tym nic zlego bo dojrzewanie , nabieranie doswiadczenia w roznych kwestiach zyciowych jest najnaturalniejszym procesem w zyciu mlodego czlowieka. Ja w wieku 16 lat mialam juz 3letni zwiazek za soba np.

Gość Wrzossss
Gość Przecież nie miałam wpływu na to w kim się zakocham, poniekąd. Mogłabym równie dobrze rówieśniku, ale kocham jego.