Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spróbowaliśmy analu i

Polecane posty

Gość gość
debilkidebiki, a raczej debilko... jeśli nie odpowiada ci temat autorki, to wypad stąd i znajdź sobie inną ofiarę do ubliżania. Nikt ci nie karze tu siedzieć i nikt nie zmuszą cię do udzielania odpowiedzi... ech te gimbusy :/

Gość autorka zmienia nick
Nie czuję się "ubliżona" ale jak kogoś moje pisanie wkurza tak strasznie (a posty debilki są strasznie emocjonalne) to po prostu niech nie czyta, nie miałam intencji nikogo denerwować.

Gość gość
nie ma co ukrywać że ten drugi kobiecy otworek jest uroczy i niezwykle podniecający, ale to nie znaczy że trzeba się tam od razu wpychać ;) w sumie to mało jest kobiet które lubią tą formę seksu, a jeszcze jest mniej tych które mają z tego przyjemność. A to ze faceci to lubią, cóż... taka moda nastała.

Gość gość
no właśnie, tylko po co ta moda? czy to naprawdę daje lepsze doznania niż ciasna cipka? naprawdę to jest aż tak wspaniałe, że warto zadawać z tego powodu bół partnerce i narażać ją na choroby? bo w p***olach pokazują? nie bądźmy dziećmi... p***ole to taki seksualny "jackass". nie wszyscy muszą lubić anal, tak jak nie wszyscy muszą skakać na bungee i zjadać robaki

Gość gość
Trzeba było powiedzieć hasło,po coś jest prawda? My też mamy. Ostatni spróbowaliśmy inaczej,zdominowalem ja,zniewazylem jak suke do której nie mam szacunku. Kazalem jej ru..ac sie z dildem,ja wsadzalem do buzi,siadalem dupa na jej buzi,jednocześnie dając klapsy po buzi,piersiach,dupci,nogach. Zaczęła płakać ale nie powiedziała hasła. Po jakimś czasie przestałem,przytulilem,powiedziałem ze koniec zabawy a ona wzięła moja rękę i zdzielila sobie w twarz.... Oczywiście dokonczylismy i oboje super to wspominamy....i nie tylko.

Znaczy, są też inni faceci którzy mogę to robić z płaczącą kobietą, pewnie ma tu znaczenie ustalenie hasła. Ja też nie wiem, dlaczego niektórzy faceci lubią o***t. Nie rozumiem tego, i przyznam że jak mi pierwszy raz o tym powiedział (byliśmy wtedy krótko razem) to miałam myśli czy on nie ma skłonności homo. Teraz wiem, że nie ma, a o analu dowiedział się będąc nastolatkiem od starszego brata który mu wychwalał ten sposób. Chyba się tym jakoś uwarunkował, nie wiem. Ale co jest miłego we wchodzeniu w otwór z którego -no pzepraszam - wychodzi kupa? Nie rodziłam dzieci, nie jestem ponaciągana, dodatkowo z racji dysproporcji jestem dla niego bardzo ciasna, a on i tak chciał sprówować (zresztą powiedział mi o tym zanim w ogóle zaczęliśmy współżyć). Nie wiem, czemu? On nie potrafi powiedzieć dlaczego tak ma, pytałam.

A co niby złego jest w słowieo***t, że się kropkuje? Przecież to określenie oficjalne, anatomiczne.

Gość gość
baby, jakie wy jesteście niemiłosiernie głupie. czytam i nie wierzę.

Gość gość
^ do gościa powyżej. uzasadnij, bo takie generalizujące stwierdzenia nic nie wnoszą do dyskusji

Mi by nie przeszkadzało to że kobieta płacze albo krzyczy z bólu podczas anala. To normalne reakcje - pierwsze stosunki analna, tak samo jako waginalne, przeważnie są dla kobiety nieco bolesne. Moim zdaniem, choćby płakała, należy dokończyć stosunek. Im szybciej mięśnie jej pupy się przyzwyczają, tym szybciej przestanie ją boleć :)

Penis ma średnicę podobną do kupy. Ryzyko że kobieta odniesie obrażenia w trakcie seksu analnego jest takie samo jak to że odniesie obrażenia podczas robienia kupy.

Gość gość
Facet Cię zwyczajnie zg****ił, a Ty się zastanawiasz czy słusznie masz poczucie krzywdy? :( No litości... Nie wie czy byłabym w stanie o czym takim zapomnieć, gdyby mnie to spotkało ze strony mojego męża :(

Gość gość
z g w a ł c i ł ***

Jeżeli kobieta chce przerwać stosunek analny tylko dlatego że ją boli, to moim zdaniem nie jest zaangażowana w związek i szuka zwykłej wymówki.

Gość gość
florek ty juz skoncz zboku z tym analem, wystarczy ze moszne na słój naciągasz... a moze jestes kryptogejem?? zauważ że chociaż penis jest srednicy kupy to kupa wychodzi chwile,a sex analny trwa kilka minut

Gość gość
wsadz se dezodorant w tylek albo kij od szczotki,pomimo bólu - zobaczysz jaka to świetna zabawa Najpierw sam spróbój a później namawiaj dziewczyny do tego

Przed włożeniem penisa kobiecy o***t można najpierw delikatnie rozciągać palcami. Jeżeli wejdą dwa palce, to penis też powinien wejść bez problemu (tzn. bólu).

Gość gość
Oj kobiety,kobiety po co wy się wogóle na to godzicie ,rozumiem chcecie zadowolić faceta,spełniacie jego fantazje bo kochacie,bo się boicie go stracić,ale czy pomyślała jedna z drugą jakie mogą z tego wyniknąc problemy zdrowotne w przyszłości ,naprawdę zastanówcie się.

Gość gość
a ty czujesz ból jak wkładasz dwa palce w swój o***t i rozciągasz? próbowałeś tego??

Jak nie chcesz żeby bolało, to trzeba się odpowiednio przygotować :) Możesz też zrobić to sama - spróbuj w trakcie kąpieli włożyć dwa palce. Jeżeli wszystko będzie OK, tzn. że anal nie powinien być dla ciebie problemem.

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
chcialas analu, umowiliscie sie na haslo wiec czego chesz...to ze plakalas..trudno moglas w kazdej chwili przestac

Anal jest po prostu ważnym elementem relacji między facetem a kobietą. Tak jak pocałunki, czy wspólne wypady do kina, a jednocześnie naturalną formą antykoncepcji. Kobieta powinna sama zachęcać faceta do wyboru tej drugiej dziurki :)

Gość gość
"Kobieta powinna sama zachęcać faceta do wyboru tej drugiej dziurki". autorytet się odezwał, LOL! raczej kobiety POWINNY się szanować i nie wychowywać takich egoistów. jeśli seks jest bolesny dla jednej ze stron, to jest to zwykła przemoc i patologia

Gość gość
"Anal jest po prostu ważnym elementem relacji między facetem a kobietą" No to mnie Nikoś rozbawiłeś, zresztą nie tylko tym, ale i całą resztą swoich kretyńskich wypowiedzi. Najważniejszym elementem relacji między kobietą a mężczyzną, jest zaufanie, szacunek i dbanie o dobro partnerki/partnera. Seks analny wybierają Ci mężczyźni, którzy często się masturbują... takim nawet najciaśniejsza pochwa nie dogodzi i dlatego brnął w ten drugi otwór. A swoją drogą ciekawe czy ty Nikosiu dałbyś się przelecieć kobiecie słusznych rozmiarów strap-onem???

Gość gość 9
nie wiem co takiego jest podniecajacego w tym analu? pchanie k****a do d**y? :O nikolas podejrzewam że masz małego pindola i jedynie w d***e mozesz sie zaspokoić dlatego tak bronisz anal i uważasz to za niewiadomo co... :O

Gość mar7
Zastawniam sie jakim debilem trzeba byc aby dalej sie kochac gdy partnerka cierpi.