Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Libertarian

skazano mnie na karę śmierci

Polecane posty

Gość Libertarian

za podważanie wiarygodności teorii zamachu w Smoleńsku... oczekuję w celi śmierci na wyrok, poprzez powieszenie... - STOP! To obrazek z pewnego czerwcowego dnia w roku 2016. Obrazek z przyszłości. Przyszłości takiej, która nastąpi, jeżeli my Polacy, pozwolimy na to, aby w najbliższych wyborach parlamentarnych wygrało PiS. Pytanie jest takie: czy musi tak być? NIE! Polacy, jesteście wolnym i demokratycznym narodem, to do WAS należy głos przy urnie. Nie głosujcie na dziadów żyjących przeszłością, zagłosujcie na młodych żyjących PRZYSZŁOŚCIĄ! Obywatele! Nie chcecie anarchii w tym kraju? GŁOSUJ NA MŁODYCH!!!

Gość Libertarian
Wiem,wiem.... Wypisywanie pewnych głupot nigdy się nie nudzi tak jak robienie laski.

Gość Libertarian
człowiek z pis podszywa się pode mnie w związku z czym oświadczam, że nie zamieszczam tutaj więcej swoich wypowiedzi, wszystkie inne pod tym pseudonimem są nieodwołalnie podszywem.

Gość zabojstwo na raty
tia...my po prostu mamy dzis demokracje Taka demokracja jakie panstwo :classic_cool:

Gość gość
już wolę PiS niż PO, tamci przynajmniej zajmowali się piertoleniem bzdur a nie okradaniem podatników!

Gość gość
k****, chcialbym znow miec tyle lat co autor watku:D

Gość gość
A proces się odbył zgodnie z procedurami czy tak po komuszemu?

Gość gość
Dokładnie chciałem zapytać ile autor tego wątku ma w ogóle lat????:D Dzieciaki tu piszą naprawdę.

Gość gość
To może autor tego tematu odpowie w końcu na zasadnicze pytanie. Skąd się wzięło w tym "demokratycznym i wolnym"społeczeństwie tyle milionów podsłuchów telefonicznych? Skąd się wzięły te zatrzymania i przesłuchiwanie ludzi wypytując ich o ich przekonania polityczne i historyczne? Pytam bo jak większość jestem zmęczony zastraszaniem głupotami i tworzeniem zastępczych tematów by uciekać od problemu nieudolności polityków w rozwiązywaniu podstawowych problemów w szczególności związanych z gospodarką. Zamiast pisać te głupoty strzep sobie i idź się prześpij.To ci lepiej zrobi.