Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriaaaaa

spalenie tłuszczu skakanka i a6w

Polecane posty

Gość Adriaaaaa

Waże 51 kilo wzrost 154 i mam wielką oponę na brzuchu i fałd skóry, to po ciąży. Ogólnie jestem szczupła - nogi, ręce, buzia. Tylko ten fatalny brzuchol. 14 dni robiłam 6 weidera, naoglądałam się zdjęć w necie, efektów po a6w nawet gdy kobiety miały olbrzymie opony na brzuchu, to po 42 dniach tych ćwiczeń widocznie zeszczuplały w tej partii ciała jaką jest brzuch. 14 dni wytrzymałam, nabawiłam się bólu kręgosłupa. Myślę nad skakanką 20 minut dziennie. Pokazałabym wam swoje zdjęcie brzucha ale się wstydzę, mimo, że jestem anonimowa.

Gość Adriaaaaa
Dodam, że po tych 14 dniach efekty zerowe

Gość nata1
Spróbuj może hula-hop. U mnie poskutkowało właśnie na oponkę.

Gość gość
a6w i inne merdanie na brzuch to tylko kręgosłup może zniszczyć, o czym się sama przekonałaś na odchudzanie są ćwiczenia siłowe CAŁEGO CIAŁA, interwały i aeroby (dokładnie w tej kolejności)

Gość gość
a6w nie jest na spalanie tłuszczu, te ćwiczenia są dobre, jeśli masz szczuplutki brzuch i chcesz go lekko wyrzeźbić. Skakanka to dobry pomysł ale lepsze będzie hula hop lub np orbitrek.

Gość Kamma98
Ja też jestem za tym hula - hopem. don tego możesz wesprzeć się preparatem wspomagającym spalanie tkanki tłuszczowej i wszystko będzie po twojej myśli. Ja sama biorę dokładnie takie tabletki od dwóch miesięcy - http://nutrina.pl/28,slimette.html i udało mi się zeszczupleć i pozbyć tego okropnego tłuszczyku, właśnie z brzucha.

Gość hajre
dokładnie, interwały i aeroby są najlepsze na spalenie tłuszczuku, można podczas nich jeszce sobie brać coś co wspomoże spalanie tłuszczyku, ja np. biorę figurę extraslim, ma naturalny skład i dobrze nakręca metabolizm, w połączeniu z ćwiczeniami daje szybszy efekty

Gość gość
spiertalaj spamerko! extragoowno sobie bierz~!

Gość gość
sama s********j, czepiasz się ludzi,którzy się dzielą swoimi sposobami i doświadczeniem, po to jest to forum, nie znoszę takich oszołomskich hejterów! czereśniaki zakichane!

Gość gość
nie nazywaj opłacanych spamerów (którzy tego, czym spamują przeważnie nawet w rękach nie mieli) zaśmiecających fora toną szajsu ludźmi! :o

Gość patki
Nic innego tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu , wspomaga przemiane materii i oczyszcza z toksyn, ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie? Ja kupuje w sklepie www.filizankaherbaty.pl więc polecam