Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajka

Fajny tablecik

Polecane posty

Gość Sajka

Cześć wszystkim ! Szukam dla siebie odpowiedniego tabletu, w związku z czym potrzebuję Waszej pomocy :) Bardzo zależy mi na dobrej baterii i matrycy IPS. Najlepszy byłby także czterordzeniowy procesor. Zapomniałam dodać, że zamierzam przeznaczyć na ten tablet 400-500 zł. Wiem, że może być ciężko znaleźć coś godnego polecenia w tym przedziale cenowym :( Macie jakieś propozycje ? Pozdrawiam !

Gość gość
ladna chociaz jestes?:classic_cool:

Gość Sajka
Mój budżet jest mocno ograniczony, więc czy moglibyście polecić mi coś tańszego, ale dobrego ? ;)

Gość gość
Myślę, że spodobałby Ci się tablet od Globo. Jest zgrabny, w sam raz dla kobiety. Co prawda nie ma modemu 3G, ale mimo to prezentuje się całkiem fajnie :)

Gość Sajka
Kupiłam tablet Globo :D Powiem szczerze, że nie miałam czasu jeszcze się nim bawić, ale jak zacznę, to zrecenzuję Wam go :) Na pierwszy rzut oka bardzo fajny :)

Gość Lindka24
Sajko! Właśnie rozglądam się za tabletem do codziennego użytku. W domu, ewentualnie w pracy. W sumie mam podobne wymagania do Twoich. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tablecie, który kupiłaś ? Jak działa, czy się nie zawiesza, jak długo trzyma bateria i czy ogólnie jesteś zadowolona ? Czekam na odpowiedź.

Gość Sajka
Lindka24, tablet sprawuje się naprawdę dobrze. Mimo pobrania dużej ilości aplikacji nic się nie zawiesza. Muszę przyznać, że bateria trzyma całkiem nieźle. Osobiście jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Goclever TAB T76GPS TV. Wisz w google, z niego pisze. Dalem 370zl.