Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam pomocy

Polecane posty

Gość gość

dzieczyny, jestem 2 miesiace po porodzie. Do tej pory bylo ok ale dzisiaj wzielam lusterko, spojrzalam tam i o malo zawalu nie dostalam. Z mojej pochwy wystaje maly kawalek miesa w kolorze pochwy, i ogolnie jestem tam jakby spuchnieta w srodku.... boli mnie tam czasami przy chodzeniu. Strasznie sie boje.. czy to wypadanie macicy czy co ??? prosze napiszcie czy ktoras z was tak miala i co sie okazalo?? jutro ide do ginekologa ale chyba zwariuje do tego czasu :(:(:(!!!!!!!

Gość gość
up prosze o pomoc

Gość gość
Chciałabym Ci coś poradzić, ale nie mam o tym pojęcia. Najlepiej wybrać się jak najszybciej do ginekologa, jak Cię to tak martwi to prywatnie. Moja osobista refleksja brzmi następująco: uważam, że po porodzie może być to normalne dlatego, że pochwa została nadwyrężona, w końcu przecisnął się przez nią mały człowiek. Ale to tylko moje przypuszczenia.. Tak przy okazji gratuluję maleństwa i trzymam kciuki żeby nie było to nic poważnego :)

Gość gość
jejku!!! ja jem kolacje az pusciłam pawia tak to opisałas , wez obrzydliwa jestes

Gość gość
tak, to może być wypadanie macicy. Teraz powinny się odezwać te zwolenniczki sn i powiedzieć Ci, że to nic takiego przecież.

Gość gość
jak Ci wypadnie nie martw sie , przynajmniej w ciaze nie zajdziesz a zawsze mozesz od tyłu

Gość gość
zabawne jestescie:) dziekuje za gratulacje. Ginekologa mam na wtorek dopiero bo mieszkam na zadupiu :-) ale dzisiaj sprawdzalam gdzie jest szyjka macicy i jest na miejscu tam gleboko :-. takze troszke mi ulzylo. Troche to wyglada tak jakby to byla nacieta skora, ktora sie nie zrosla lub jakby sie to odczepilo od szwow. Taaak Panie zwolenniczki sn teraz w sumie powinny powiedziec, ze co z tego.. ale no coz nie ukrywajmy, ze po porodzie to wszystko jest nie takie jak powinno delikatnie ujmujac, nie oszukujmy sie :-)

Gość gość
Jestem bardzo ciekawa co ci powie ginekolog- odezwij się proszę po wizycie.

Gość gość
spokojnie to nie żadne wypadanie macicy, to może być np.jakiś polip.To takie kawałki "mięska" które robią się chyba miejscu szycia-miałaś nacięcie? mnie się zrobiło kilka takich polipów i na wizycie kontrolnej lekarz wyciął mi je-to było zupełnie bezbolesne.I kazał brać lactovaginal.

Gość gość
dobrze dam znac po wizycie :) hmm no mam nadzieje, ze to polip. Tak mialam naciecie i wlasnie to wyglada ja taki kawalek skory. Zobaczymy co lekarz na to ;) aha i nie wiem czy to normalne, ale mnie do tej pory boli krocze jak np. dluzej pochodze albo dzwigne dziecko, takie ciegniecie w dol czuje w miejscu szwow, jakby mialo mi rozerwac krocze..

Gość gość
podobno to kawalek blony dziewiczej:/