Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bedac na tabletkach mozna zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość
myslalam ze jesli biore pigulki to sa szanse prawie zerowe zebym zaszła

Gość gość
ktos sie jeszcze wypowie??

Gość ja nie ale
znam osobiscie 2 osoby ktore zarzekaja sie ze braly regularnie a maja teraz dzieci ale podobnie co kuzynka ktora wpadla majac wkladke, wiec nic nie jest pewne tylko szklanka zamiast

Gość gość
Nie świruj,szanse na zajście w ciąże przy prawidłowo zażywanych tabletkach są takie,jak szanse na wygranie w totka;) A jeden miękki stolec to nie biegunka!

Gość gość
dziękuje potrzebowałam takiego ciepłego słowa:)

Gość TakaTamAsia
Witaj. Ja brałam przez wiele lat tabletki Harmonet (koszt okolo 35zł) czułam się po nim dobrze, włosy i paznokcie były lepsze oraz nastrój, libido niespadło i dobrze mnie chroniły przez 2 lata... potem zaszłam w ciąże pomimo brania tych tabletek - a brałam je regularnie o czasie. gdy zapytałam ginekologa dlaczego zaszłam odpowiedział: Tabletki mają zmniejszone działanie o połowe i należy sie dodatkowo zabezpieczać gdy w tym czasie: - ma się duzo stresu - jest się przemęczonym - nadużywa się alkoholu - bierze się antybiotyki - nadużywa się narkotyków Ja wtedy pracowałam i szefowa psychicznie i fizycznie mnie wykańczała, padałam po pracy jak kawka, przez brak snu organizm był osłabiony i szybko dopadły mnie choróbska i brałam antybiotyki czyli zgadzałoby się dlaczego zaszłam w ciąże mimo regularnego brania tabletek.

Gość gość
Ja brałam microgynon i na ostatniej wizycie okazało się że tabletki w ogoke nie działają. Mało tego dwie inne pacjentki na tych tabletkach zaszły w ciążę... Chyba jakaś wadliwa partia... Teraz mam już inne tabletki ;p