Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inny człek

Czy ja jestem inny lub dziwny

Polecane posty

Gość inny człek

Od zawsze interesowałem sie demonami aniołami mam sny takie ze walcze po jednej stronie i po drugiej tak zdradziłem obydwie strony mam tak ze przeczuwam ze cos sie stało tydzien temu miałem tak ze sniło mi sie smierc i liczby 666 i okazało sie ze 3 dni pózniej dziewczynka jechała na rowerze na chodniku i się wywaliła pod same koła ale ten samochód zatrzymał się czy to moze cos z jasnowidzeniem czy jak??

Gość gość
jak masz max 16 lat to wszystko z tobą w porządku, dzieci tak mają A jak więcej to fakt jesteś dziwny bo infantylny

Gość inny człek
myslisz ze ja chory albo ze sie wygłupiam dzisiaj za znaki to znaleziony grosik i czaszka na biurku

Gość gość
Zainteresowania nie mają nic wspólnego z wiekiem. Jeden przypadek to tylko przypadek (nieszczęścia zdarzają się codziennie). Gdyby się powtarzało to proponuję zmienić tematykę książek, filmów i gier, a muzę na mniej mroczną czy transową i pomoże. Pewnie szukasz w sobie wyjątkowości, ale spróbuj gdzie indziej, nie pozwól, aby rządziły Tobą ciemne myśli. Jeżeli nikt Ciebie nie rozumie to najpierw odpowiedz sobie na pytanie, czy sam siebie rozumiesz. Tak długo jak będziesz się nad tym zastanawiał, będziesz tracił cenne chwile ulotnego życia. Zacznij oddychać.

Gość gość
a jeśli jesteś inny to co?możliwe że masz tzw intuicję ale poszukaj jasnych dróg bo możesz się zagubić,dużo jest innych" tylko tak nie krzyczą jak masa

Gość gość
demonami lepiej się nie interesuj bo otwierasz się na wpływy i ześwirujesz i wszędzie będziesz widzieć szóstki albo co innego,zawsze kieruj myśli do głownej siły najlepsza ochrona a intuicja i tak będzie jeśli ma być

Gość gość
nie uważam że jesteś chory, uważam że jesteś dziecinnym, niezbyt rozgarniętym chłopczykiem w wieku max licealnym, który naoglądał się za dużo filmów i tak jak ktoś wyżej napisał, szuka w sobie jakiejś wyjątkowości. Tak, znaleziony grosik, wypadek samochodowy których dziennie są tysiące w polsce i sny z jakimis wampirami które oglądasz całymi dniami to znaki że jestes wybrany i wyjątkowy:D Przestań się ośmieszać i idź odrobić lekcje

Gość gość
Do gościa któregoś z kolei: poszukiwania wyjątkowości są zupełnie normalne. Ty na przykład uważasz, że jesteś doroślejszy i odważniejszy za ekranem monitora. Nie oceniaj, jeżeli nie chcesz być oceniany. Do autora tematu: ignoruj wypowiedzi osób, które są WYJĄTKOWO dziecinne. Poszukaj siebie (i tutaj popieram którąś z wcześniejszych wypowiedzi) po tej jaśniejszej stronie.